No tak, ale tylko na wypożyczenie.Cytat:
a ciabamba do Grecji
Wersja do druku
No tak, ale tylko na wypożyczenie.Cytat:
a ciabamba do Grecji
To i tak lepsze, niż zostawienie go tutaj. Teraz sprowadzić ze dwóch napastników, bramkarza broniącego na poziomie europejskim i faceta grającego mniej-więcej tak jak Stilić (Peszę z powodzeniem może zastąpić Kiełb).
Szkoda że nie jesteśmy w Grecji czy Hiszpanii bo tam kibice odpowiednio podziękowaliby za grę Peszce i za jego nader honorową ucieczkę z Lecha przed meczami 1/16 Ligii Europejskiej. Zdrajca.
;) nie zdziwilbym sie gdyby odpowiedni ludzie mu powiedzieli co sadza na ten temat...
to podsumuje - duzo wniosl do gry Lecha, za to dziekuje sie nalezy, ok, wiadomo - ale te kombinacje z odejsciem, ta cala saga, przebieranie nozkami - :| zenada
mogl nawet poczekac, a daj Boże przeszlibysmy Brage i z Liverpoolem by super zagral ? byla by szansa na lepszy klub od Koln. i wiecej bysmy za niego dostali chociaz.
dziwne, ze Niemcy sie zgodzili na taka opcje :o w sumie nasza Lokomotywa staje sie europejskim klubem, co powinno cieszyc i co jakis czas ktos kto sie pokaze bedzie odchodzil, i teraz kwestia wzmocnien.Cytat:
Według informacji niemieckiej gazety w kontrakcie Polaka znalazł się zapis, że w przypadku spadku w tym sezonie ekipy z Kolonii z Bundesligi reprezentacyjny pomocnik będzie mógł odejść z niemieckiego klubu. Jeśli klub pozostanie w elicie, wówczas umowa automatycznie zostanie przedłużona o dwa lata, z zastrzeżeniem, że jeśli Koeln spadnie w następnym sezonie, to umowa wygaśnie.
Peszko moim zdaniem gra słabo i się tam zmarnuje albo wzmocni. Arsenal rzadzi:) murzyny rozgromione i dobrze. 1 i 2 miejsca w lidze zajmą manchester united i arsenal. Co do lecha przydałby sie tam chyba ktos nowy.
To oglądnij sobie mecze Lecha, szczególnie z Man.City gdzie szybkością i przygotowaniem fizycznym dorównywał piłkarzom Manciniego. Prawie ze wszystkimi obrońcami ścigał się jak równy z równym ( :D ), a było i tak, że był szybszy.Cytat:
Peszko moim zdaniem gra słabo
Zajechało mi rasizmem :?Cytat:
murzyny rozgromione
W Chelsea doliczyłem się 8 murzynów a na dwudziestu kilku zawodników to nie jest tak strasznie dużo. A tak wogóle to co ma do rzeczy że są ciemnoskórzy?Cytat:
murzyny rozgromione i dobrze
Radzę nie kontynuować tego tematu tylko jak się ma jakieś zastrzeżenia to zgłosić post ;)
A tymczasem pan Jacek Z. były trener Lecha przyznał się do działalności korupcyjnej
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/zam...wiadomosc.html
A co powiecie na to że Brożkowie idą podobno grać do turcji?
Mi się wydaje że przyda im się takie odświeżenie, zwłaszcza Pawłowi który, według mnie, za długo siedział w ekstraklasie.
Hehe nie jestem żadnym rasistą;) A o Afrykańskim kacie nie słyszeliście? Zreszta na Chelsea sie mowi murzyny, niewiem czemu was to zdziwiło ? Widocznie mało wiecie o tej drużynie. Tak w ogole mówicie, ze ekstraklasa jest nudna i macie rację jak każdy piłkarz ktory sie wyniesie to odrazu jedzie do jakis niemiec, rosji, czy turcji? Heh
W końcu nasz "młody talent" Paweł Brożek będzie się mógł rozwinąć !!!