Obawiam się, że jest jeszcze za młody i może sobie nie poradzić. Myślę, że gdyby jeszcze tak pograł 7 lat w polskiej lidze, to potem mógłby śmiało uderzać do Milanu - w celu odświeżenia i odmłodzenia składu :P
Wersja do druku
Obawiam się, że jest jeszcze za młody i może sobie nie poradzić. Myślę, że gdyby jeszcze tak pograł 7 lat w polskiej lidze, to potem mógłby śmiało uderzać do Milanu - w celu odświeżenia i odmłodzenia składu :P
:lol: juz myslalem, ze ten wiecznie mlody talent nie wyjedzie z Polski nigdy... oslabienie Wisły na pewno, bo to jemu zawdzieczaja bramki.
za pozno niestety, najlepszy moment na wyjazd to tak jak u Lewego
Brożek mógłby sobie darować te wyjazdy. Skończy jak Matusiak. ;) Przecież on ma już 28 lat więc co mu po takim wyjeździe. Posiedzi se w Turcji i wróci jako emeryt jak Żurawski tak się to skończy. Piłkarz powinien wyjeżdżać w wieku 18-23 żeby jeszcze czegoś się móc nauczyć w zagranicznym klubie a nie w wieku przed emerytalnym.
2 mln euro to moim zdaniem za mało za dwóch piłkarzy, szczególnie, że to spore osłabienie Wisły. Odnośnie Peszki, to gdyby ten facet miał głowę i potrafił dośrodkowywać/podawać ze swoich rajdów, to byłby klasowym zawodnikiem, tak to jest tylko niezły, ale może czegoś się jeszcze nauczy (Piszczek dał radę, to i Peszek).
No to jest 70% wartości skrzydłowego - dobrze podać lub zacentrować. Beckham nie robił rajdów ale ile asyst miał - zwłaszcza w ManU.Cytat:
Zamieszczone przez Dragonit
Football na wesolo :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=KKSGN2_BQMg
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/inne-l ... omosc.html
:lol: :lol: ahahah beka, Niedzielana dać, ktory robil furore w Eredvise, przeciez wszystko grali na niego, to dzieki niemu zajeli 5 miejsce w 2003, ladowal hattricki - nei ma porownania do tego drewniaka Radka. W ogole czym dzisiaj jest Erdevise ? czasow swietnosci Ajaxu nie pamietam 8-)
Krzyżak, gdzie twój post? Właśnie chciałem odpisać, że oprócz Boruca mamy też paru klasowych bramkarzy a jego myślę że i tak Smuda weźmie na euro :P
W końcu Lech zaczął robić coś na rynku transferowym mają obrońce, napastnika a co najlepsze chęć powrotu wyraził Rafał Murawski
Skasowałem go, bo to stary mecz był.
Murawski w LE i tak nie pomoże, bo grał w LM więc raczej go nie dopuszczą. W lidze cóż... nie wiem nawet czy możemy walczyć w tabeli o puchary :|
Jeśli dobrze zrozumiałem, to...Wołąkiewicz przychodzi dopiero od przerwy letniej :?: