Re: Komputery,programy,sprzęt itd. - temat ogólny
Witam nie chcialem robic nowego tematu, wiec pisze tutaj. Zawsze mam taki problem, ze jakies np. 2 tyg po formacie internet zaczyna mi strasznie mulić...tak jest zawsze i jakos sobie radze. Dyski mam w 60% wolne, zainstalowane tylko 3 gry i programy...a wczoraj internet sie nawet nie chcial odpalic ! Predkosc 4mb...No i chce sie zapytac jak wyczyscic sobie komputer, oczyscic rejestr bo przeciez co, zrobilem oczyszczanie i defragmentacje tych 2 dysków wszystkie smieci wywalilem i poukładałem...wczoraj stracilem 50 zl i dzwonilem do operatora on tam wszystko sprawdzal i mówił ,że wszystko jest ok...internet podlaczylem do innego kompa taki co tam nic nie ma i śmigał ,a na moim ledwo co sie odpalil...teraz jakos chodzi, ale potem pewnie znowu sadzie :/ Prosze o pomoc bo dzis bede musial chyba robic formata, a za 2 tyg znowu sie zrobi to samo :/
Ccleaner http://www.piriform.com/ccleaner
Naprawde bardzo dobry program, czysci rejestry i kompa ze zbednego smiecia
Cytat:
Zamieszczone przez King Louise Assurbanipal
Aviry jeszcze nie testowałem, ale AVG nic nie zmienia.
Ale wyskakuje Ci jakiś błąd że nie możesz nagrywać, czy system rozpoznaje Ci nagrywarkę jako zwykły napęd CD/DVD?
Mass Effect wykończył mi myszke :P Mając do wydania góra 5 dych, kupować bezprzewodową czy zostać przy kablu?
Ja od zawsze jadę na tanich myszkach za góra 20 zł :mrgreen: oczywiście, w kablu.
Jeśli myszka jest do peceta, to nie ma sensu inwestować w bezprzewodowe rozwiązania, chyba że masz alergię na kable ;)
Ze swojej strony polecam Logitecha na kablu
Coz za precyzyjna odpowiedz :P :P :P
Ze swojej strone polece A4Tech x750f, jeden z najlepszych produktow a4Tech a kosztuje ok 60 zl. Kabelek bardzo cieniutki, w ogole go nie czuc, brak akceleracji wstecznej i regulowana dpi.
Bardzo dobrze wykonana i wcale nie gorsza od markowych Logitechow, kosztujacych kilka razy tyle, oczywiscie fanboje Logitecha beda sie upierac przy swoim. Ja mam swojego a4Techa juz 3 lata i smiga elegancko
Mam problem . Jak pobieram jakiegoś moda z biblioteki modów do medka to za każdym razem nie mogę go wypakować, bo pisze, że plik exe. uszkodzony . Próbowałem WinRarem i innymi programami no i za każdym razem to samo . Jest na to jakaś rada ?
W jednym filmie mam dwa strumienie audio. Jak mogę nagrać ten film na płytę tylko z jednym, wybranym?