-
W tym temacie, w poście nr 1 - macie poprawiony plik descr_sm_factions bo obecny powoduje niekiedy ctd, link http://forum.totalwar.org.pl/showthr...-BUDOWA-i-INNE
Pykam nową kampanię Krzyżowcami, ale przywróciłem oryginalne ai z moda i oryginalną dyplomację, no zajebiście się gra. Czuję klimat oblężonej twierdzy, ale walczę i rozwijam się stopniowo. Po najeździe Mongołów mam i zero ctd jak na razie.
-
Skąd mogę ściągnąć patcha 4GB ??
-
-
Oooo. Widzę, że jest nowa wersja moda. A dziwiłem się co tu nagle tyle postów w temacie o BC. Może nawet pobiorę choć w Megasubmoda wolałem grać.
-
Macie jakiś sposób na przekupienie obcego generała? Ja próbuję przekupić gienka wrogiej mi nacji, który ma 6 pkt lojalności, jest niestety ożeniony więc ożenek odpada, próbowałem z ciekawości wykorzystać kody na kasę i dałem mu nawet 1 mln i więcej i nic?
Edit; Poliokretes, spoko:D, też bym miał pompę z tego, ale pisałem w pośpiechu, a jakieś pomysły na przekupienie gienka? Potem dobiłem do 3 mln i dalej się nie skusił, ciekawy jestem od czego to zależy, że jednemu wystarczy kilkanaście tys. zaproponować, biorąc pod uwagę że cechy mają podobne, a z drugim nici.
-
Cytat:
Zamieszczone przez
ordenus22
jest niestety zamężny
To jak na standardy średniowieczne jest wyjątkowo postępowy :P Przepraszam ordenusie, ale nie mogłem się powstrzymać ;)
-
Węgry mają tekstury miast i zamków, na mapie strategicznej w kulturze północno europejskiej. Ktoś wie jak to zmienić na środkowoeuropejską, tak jak ma Polska?
-
Nie ma kultury środkowoeuropejskiej. Kultury zmieniasz w descr_sm_factions.txt, a w descr_cultures.txt masz opis wszystkich 7 kultur. Polska ma eastern_european, tak samo jak Węgry, więc coś pomyliłeś.
-
Witam
po dłuższym odpoczynku od MTW II i BC , zamierzam pograć w BC 7.0 -pyt jak wygląda sprawa ctd ? Araven coś wspominał w postach o 36 turze, ktoś inny o ctd przy pojawieniu się Mongołów ... często występują ? bo w 6.3 przyprawiał mnie o boool głowy i kilkukrotne rozpoczęcie rozgrywek od nowa ( back to the save nie działał..)
-
Na 170 tur miałem 3 ctd.
Do 30 tury dwa a potem dopiero w okolicach 150.
Jak tam akurat mam nawyk nadpisywania przy początku każdej tury więc luzik ;D