Myślę, że całkiem nieźle nam poszło. 4 graczy w 1/8. Szkoda że nikomu nie udało się przejść dalej. Ale jednak CoN to jest światowa śmietanka, nie oszukujmy się. Daleko nam do nich, ale kto wie. Może za rok. ;)
Wersja do druku
Myślę, że całkiem nieźle nam poszło. 4 graczy w 1/8. Szkoda że nikomu nie udało się przejść dalej. Ale jednak CoN to jest światowa śmietanka, nie oszukujmy się. Daleko nam do nich, ale kto wie. Może za rok. ;)
To już półfinały. Na kogo stawiacie? Swoją drogą polecam poczytać zabawną konwersację Wolfa z Olegiem. Jak dobrze, że w dzisiejszych czasach można korzystać z translatorów. ;D
Czekam na finał eye vs oleg :) .
Wolf lubi grać ryzykownie(słonie na Kimmerie Bobiego), więc dla mnie może to przegrać z kretesem albo przeciwnie, zdemolować Olega. :D
Nagraj trzy zwycięstwa Olega, pomiń wygrane starcie Zachara. :hmm: Mam nadzieję, że Tuff wrzuci u siebie tę batalię i z premedytacją wklei się Rosjanom na forum. xD
Mnie się wydaje że po prostu Oleg nie przesłał tego repka. Ja podchodzę iż obowiązek repek spada na wygranego. Jakoś tak z wka chyba pozostało :)
Nie przypuszczałem , że to będą nagrywać. Teraz jak podeślę to nikt już tego nie nagra
Mnie tam zawsze możesz wysłać, bo ciekaw jestem, jakim doborem armii pokonałeś Rzym. O Tuffie już wspominałem.
Wyślij mi proszę na PW swojego maila i Tuffa jak możesz :)
Jasne. Dzięki.
Ranger pokonał w półfinale Rzym Eye 3:2, by następnie rozjechać w finale Rzym Olega 3:0.
:eek: Grubo. Tego chyba nikt się nie spodziewał. Ale trzeba przyznać, że grałem na dniach 3 bitw 2v2 przeciwko Rangerowi i dosłownie mnie wykaszał. Ma niesamowite mikro, plus bardzo inteligentnie gra formacjami.
Umarł Król, niech żyje Król!