to co mam zrobić? zaatakować Berlin? i dlaczego nie zająłem miasta mimo pokonania armii, kóra "wyszła" z oblężenia?Cytat:
Zamieszczone przez Asuryan
Wersja do druku
to co mam zrobić? zaatakować Berlin? i dlaczego nie zająłem miasta mimo pokonania armii, kóra "wyszła" z oblężenia?Cytat:
Dokładnie. Zaatakować. A miasta nie zająłeś, bo się broniłeś przed wycieczką (próbą przerwania oblężenia).Cytat:
Zamieszczone przez Dunkel
Dlaczego się pytasz sprawdź i zobacz. 8-)
O to, to zapytaj się w temacie poświęconemu temu modowi.
A mógłbyś podać dokładnie jaki plik trzeba podmienić? Bo opcje graficzne są dość obszerne ;)Cytat:
Żadnego pliku nie trzeba podmieniać - po prostu zmień rozmiar oddziału (np na olbrzymi) w zaawansowanych opcjach grafiki samej gry...Cytat:
Zamieszczone przez _yourself_
Ma pytanie.
Jak i co należy zrobić żeby odblokować Genuę i inne mniejsze miasta ??
Wgrać odpowiedniego moda - viewtopic.php?f=114&t=1764#p27006
Istnieje jakiś sposób żeby zwiększyć dochody ( ogólnie zarówno graczowi jak i AI ) ?? Jakiś modzik, modyfikacja pliku albo cos ?? Bo sytuacja w których kolonialna Wlk Brytania ledwo jest w stanie utrzymać jedną pełną armie plus szczątkowe garnizony i mała flota, jest lekko mówiąc żałosna ....
Zagraj na wyższym poziomie trudności. Komputer będzie wyczarowywał kasę dosłownie z tylnej części ciała, gdzie plecy kończą swą szlachetną nazwę. Co do dochodów gracza, to wysyłaj statki handlowe do prowincji handlowych (amazonka chyba), zwiększaj podatki i rozbudowywuj obiekty takie jak farmy, tartaki itp.
Wybacz jeżeli mylę nazwy, ale dawno nie grałem ;)