Poszukuje moda do Medievala który przenosiłby w do XVII,XVIII wieku,z takimi nacjami jak RON,Cesarstwo Austriackie.
Jest taki mod?W miarę stabilny.Będę wdzięczny za pomoc.
Ponawiam pytanie
Wersja do druku
Poszukuje moda do Medievala który przenosiłby w do XVII,XVIII wieku,z takimi nacjami jak RON,Cesarstwo Austriackie.
Jest taki mod?W miarę stabilny.Będę wdzięczny za pomoc.
Ponawiam pytanie
Masz Ogniem i Mieczem 2, Eras Total Conquest (zacznij kampanię z 1547 roku, cały świat do podboju :)), Age of Discovery (niestety tylko XVI wiek)k, Wars of Renaissance - Ренессанс Total War (zaczyna się w XVI wieku) i Renaissance Total War (niestety tylko do zwykłego Medka, jak masz Kingdomsów nie ruszy, i niestety XVI wiek), Rzeczpospolita Total War (w produkcji).
Nie wiem czy było i nie wiem czy to tu, ale czy jest spolszczenie do Eras Total Counter?
Było i nie tu- nie ma spolszczenia i nie będzie :) Domyślam się że chodzi ci o trochę innego moda i wdarła się w trzeci wyraz nazwy moda literówka :)Cytat:
Zamieszczone przez TemudżynI
Szukam moda pozwalajacego na podboj Ameryki tj. Jest do podbicia 3 miasta aztekow, a istnieje mod ktory pozwolilby na podbicie dziesiatki miast azteckich? Tak zeby imperium aztekow bylo duze, no i zeby bylo ''co'' podbijac i z kim walczyc?
Spróbuj tego. Powodzenia :)Cytat:
Makarov
viewtopic.php?f=372&t=6109
Polecacie jakiś mod,który dodawał by nowe frakcje,jednostki i prowncje,działający o wiele bardziej stabilnie od Bellum Crucis
Stainless Stell,Third Age,Broken Cescrent
Jest ich wiele poszukaj w odpowiednim dziale.
PS.Jak dla mnie Bellum jest bardzo dobre :D
A zrobiłby ktoś moduł bazowany na EU3? Tj. od 1399 po 1820? I żeby zawierał cały świat, nie tylko Europę... ;)
Może ktoś by zrobił,może...