Da sie jakos usunac ta wirtualna gwiazde? Juz wolalem jak Kaka byl w trybie treningowym :D I czy w ogole mozna tej gwiezdzie zrobionej staty regulowac?
Wersja do druku
Da sie jakos usunac ta wirtualna gwiazde? Juz wolalem jak Kaka byl w trybie treningowym :D I czy w ogole mozna tej gwiezdzie zrobionej staty regulowac?
Moja Fifa, bodajże ustawienia - ustawienia areny - ustawienia zawodnika i wybierasz kogo chcesz. ;)Cytat:
Da sie jakos usunac ta wirtualna gwiazde?
Ja mam natomiast pytanie jak zmienić swoją ulubioną drużynę? :P
Hetman - mój nick to Volverin92, mógłbym zagrać nawet teraz. ;)
Jak sie dodaje do znajomych? Na stronie udalo nam sie z hetmanem jakos pododawac, ale ciebie nie moge
PS: Dobra udalo mi sie :P
http://www.ea.com/uk/football/profile/c ... oitek123pl
Dodałem :)Cytat:
Zamieszczone przez Volfgan
Świetnie, ale ja tam na stronkę to nie wchodzę, myślałem, że chcesz dodać do znajomych w grze, przez zaproszenie. ;)
Podaj mi sposób jak się z tobą skontaktować, żebyśmy mogli zagrać, bo chcę ci skopać dupsko. :P
Nie da rady grac rankingowych, kur*ica strzela. Jestem poczatkujacy i wyszukuje tych z mojego poziomu.
Najpierw gram z gosciem Chelsea kontra costam, tyle samo gwiazdek, dostal w pierwszej polowie 2-0 i oczywiscie sie rozlaczyl.
Nastepna gra, wygralem z typem 3-1 i na sam koniec meczu, juz przy powtorkach koles sie rozlaczyl, myslalem, ze jebne padem :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
PS. Kolejny...
Niestety trzeba to przeboleć, ludzie będą się rozłączać, ale z tego co wiem to i tak zalicza ci wynik. ;)
Problem w tym, ze nie zalicza
Rzeczywiście, gdzieś przeczytałem, że zalicza wynik dopiero przy prowadzeniu trzema bramkami. Trudno, większość graczy to k*tasy i nic z tym nie zrobisz. Jeden zostawił pada w 60 minucie i myślał, że się wkurzę i rozłączę. :P
Hetman - czekam na meczyk. :P
FIFA IMO lepsza.