Chodzi mi tu o to by nie dawać jej normalnie w koszarach tylko jeśli naprzykład będziemy mieli duże kłopoty by się pojawiała i tego jak na razie nie mozna zrobic
Wersja do druku
Chodzi mi tu o to by nie dawać jej normalnie w koszarach tylko jeśli naprzykład będziemy mieli duże kłopoty by się pojawiała i tego jak na razie nie mozna zrobic
Ja tam kosynierow nie chcę :mrgreen:
Oreius11
Użyj mod managera, o wiele łatwiej.
JAk coś to pokaż mi screeny, gdzie zamieściłeś te pliki.
Witam,
czy mógłby mi ktoś opisać krok po kroku od samego początku (co ściągnąć i gdzie wkleić) jak zainstalować mod? Nie jestem z tym na bierząco (szczerze mówiąc to ja wogóle nie wiem o co w tym wszystkim chodzi, czasem tylko zaglądałem na strone). Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi pomógł. :roll:
1. Unzip the file (f.e. with Winrar).
2. Open EW file
3. Copy EW.pack to C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\empire total war\data
4. Copy user.empire_script.txt to :
VISTA C:\Users\(Your User Name Here)\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\scripts
XP C:\Documents and Settings\(Your User Name Here)\Application Data\The Creative Assembly\Empire\scripts
Pobrałem plik stąd:
http://www.twcenter.net/forums/download ... le&id=2426
I nie wiem co dalej bo nie moge tego odtworzyć. Może pobrałem nie to co trzeba, nie wiem. :cry: Pomoże ktoś :?:
1. Otwierasz ten plik programem Winrar. Pobierz na przykład stąd http://download.chip.eu/pl/WinRAR_39265.html.
2. Skopiuj "ew2.pack" i "movie_ew2_text.pack" do C:\Program Files\Steam\SteamApps\common\empire total war\data.
3. Skopiuj "user.empire_script.txt" do:
VISTA C:\Users\(nazwa twojego użytkownika)\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Empire\scripts
XP C:\Documents and Settings\(nazwa twojego użytkownika)\Dane aplikacji\The Creative Assembly\Empire\scripts
I właśnie tu jest problem, bo Winrar nie chce mi otworzyć tego pliku. Ściągałem 2 razy i dalej ten sam błąd. Pisze że archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone.Cytat:
Zamieszczone przez kubuswiat
I jeszcze jedno. Napisałeś że trzeba później będzie wejść w C:\Documents and Settings\(nazwa twojego użytkownika)\Dane aplikacji\The Creative Assembly\Empire\scripts, ale ja w DANYCH APLIKACJI nie mam folderu The Creative Assembly.
Proszę o odpowiedź.
Jeśli masz Empire to powinieneś go mieć.
Ja mam :D
Prościej ModMenagerem. Nie trzeba szukać folderów ;)
No to co ja mam zrobić? :o Bardzo mi zależy na tym dodatku.