Re: Homoseksualiści i ich tolerancja.
o tym czym przywilej Zakapiorze już dyskutowaliśmy i cie zgasiłem wiec nie powracaj do tego samego skoro nie miałeś kontrargumentu wtedy, a teraz nagle znowu piszesz to samo... mimo że to było - to się nazywa SPAM!
Psychoza katolstwa to jedyna rzecz jaka jest groźna dla społeczeństwa i niczym się nie różni od fanatyzmu muzułmańskiego izraelskiego i jakiegokolwiek innego. Wszystko co się wiąże z narzucaniem innym "jedynej słusznej" drogi, to wchodzenie w stan psychozy. Co gorsza powoływanie urazów wynoszonych z własnych kompleksów na religie - i bezczeszczenie jej w ten sposób, tylko wlaśnie zniechęca do niej większość ludzi hehehe. Przejechali się na tym hiszpańscy wrogowie wszystkiego dookoła, którzy powiązali sprawę walki z gejami z religią - powodując odejście całych mas ludzi od tej instytucji. Geje z natury rzeczy są przeciwnością tegoż wszystkiego, bo są za otwartością, czyli prawdziwą siłą naszej cywilizacji. Bo tak jak mądrość zwycięża głupotę to tak otwartość zwycięża zaściankowość. Islam którego się teraz wszyscy boją - z chrześcijaństwem może sobie bez problemu poradzić, bo tu chodzi tylko o inną interpretacje wiary w tego samego boga, ale za to z gejami islam sobie nie poradzi :) bo tu biega o zupełnie inne sprawy. Tak samo ateizmu nigdy nie pokona - bo jest przezeń zanegowany a nie zwalczany. To duża różnica. Geje - są tym atutem jaki ma Europa przeciw zacofanej części świata - z którą ma teraz problemy. Z racji że islam i chrześcijaństwo się nie różnią w tej kwestii - to dla Europy pozostaje tylko odrzucić to co nas upodabnia do tych demonów. I do tego dążymy, kto wie - może się okazać że dzięki gejom nasza cywilizacja właśnie przetrwa i postawi się przeciw hordom barbarzyńców jacy nas ostatnio zalewają. Inne "tradycyjne" metody się nie sprawdziły.. eheh Tak więc tolerancja wobec gejów może się okazać zbawieniem Europy!
Ludzie inteligentni nie są zaliczeni do mniejszości jako takiej :)
((Wiem jak bym się zachowywał w realu :-) - mam zimnej krwi aż za dużo heheh.
Jedyne co mi brak to nieco szybkości, jestem ciut przy wolny ale z drugiej strony trafiam celnie :)
A na NTW to trudno bym nie proponował skoro to forum total war...jak ktoś nie gra w te gry to nie wiem co robi na tym forum swoją drogą... bo z tego co wiem to jesteś tak wielkim strategiem że grasz raz na parę tygodni heheh i zawsze w taki sam sposób :)
Na ETW niestety starcia zaproponować nie mogę bo mam zamodowane bo mp już tylko w Napo daje, czasem w Medka jeszcze ^^, ew. MoW itp.
ale wątpię byś miał tę grę - bo tam nie ma Polski, a wydaje mi się że dla tego nie kupiłeś Napo, jak cie znam hahaha, no chyba że komp już nie pociągnął by tych wymagań ;)
Ogólnie szkoda że nie ma pułków gejowskich. Takich jak ty można by na swoje bagnety nadziewać w toku wojny ^^ ))
Kto jest za stworzeniem gejowskich formacji w armii polskiej?
Ja się piszę do wywiadu i przesłuchań więźniów :twisted:
Ogólnie był by to chyba niezły pomysł :)
Tacy żołnierze z ludzką twarzą :) - nie gwałcący kobiet i dzieci w odróżnieniu od tych "normalnych"
Ps. gej nie może być pedofilem... :P
co najwyżej osoba bi. Ale nie gej - bo gej to mężczyzna odczuwający pociąg bla bla do drugiego mężczyzny - jak z definicji wynika - gej, jeśli jest z przewagą pierwiastka męskiego - lubi facetów nieco delikatnych ale facetów, z porządną szpadą a nie jakimś grzybkiem jak u dzieci. Zaś gej z przewagą pierwiastka żeńskiego lubi facetów z mięśniem zarostem i wielkimi jajami - więc też dzieci w tę kategorię nie wchodzą... ^^
Gej nie może być pedofilem... więc mi nie strzelajcie z takimi argumentami bo to śmieszne.
Pedofil nie jest gejem bo jest pedofilem i lubi dziewczynki, rzadziej chłopców do wieku niemal emerytalnego w wysokości 13 l powiedzmy :lol: Większość pedofilii żeby było śmieszniej to ojcowie rodzin - gwałcący własne córki, więc nie wiem skąd wytrzasnąłeś wiedzę o tym że geje są pedofilami - chyba że masz na myśli księży bo ci się pomyliło coś. Bo oni są faktycznie częściej chłopcami zainteresowani (może dla tego że chcą być przez to bliżej boga który przecież stworzył mężczyznę na swoje podobieństwo... (czyli chyba jest bi - bo jedni lubią tak a inni inaczej - skądś musiał się ten podział wziąć u ludzi :))
Cytat:
Ps. gej nie może być pedofilem... :P
Oczywista bzdura. Poczytaj lepiej zanim zaczniesz wypisywać takie rzeczy. Pedofilia nie ma nic wspólnego z orientacją seksualną. Nie stwierdzono, żeby osoby homoseksualne miały większe predyspozycje do zachowań pedofilskich, co nie zmienia faktu, że część homoseksualistów jest jednocześnie pedofilami. Jedno drugiego nie wyklucza.
I jeszcze jedno. Jak dalej będziesz prowokował, to na mocy specjalnego paragrafu w regulaminie dam Ci ostrzeżenie.
Cytat:
o tym czym przywilej Zakapiorze już dyskutowaliśmy i cie zgasiłem wiec nie powracaj do tego samego
Nigdzie mnie nie zgasiłeś. Zapodajesz jakieś pseudofakty w nadziei, że ktoś kto nie czytał całego wątku w to uwierzy.
Cytat:
Ludzie inteligentni nie są zaliczeni do mniejszości jako takiej
Jakby byli w większości to by może choć jeden trafił do rządu :mrgreen:
Cytat:
jak ktoś nie gra w te gry to nie wiem co robi na tym forum swoją drogą...
Serio muszę grać w totalwary żeby pisać w temacie o homosiach :?: Jeżeli tak to wybacz, ale chwilowo nie znalazłem tego w regulaminie forum.
Cytat:
Ogólnie szkoda że nie ma pułków gejowskich. Takich jak ty można by na swoje bagnety nadziewać w toku wojny ^^ )) Kto jest za stworzeniem gejowskich formacji w armii polskiej?
Ja się piszę do wywiadu i przesłuchań więźniów
Ogólnie był by to chyba niezły pomysł
Wreszcie mógłbyś chociaż w necie pognębić katoli coooo nieee? Takie pomysły rodzą się tylko w umyśle człowieka "tolerancyjnego" i "nowoczesnego".
Cytat:
Tacy żołnierze z ludzką twarzą - nie gwałcący kobiet i dzieci w odróżnieniu od tych "normalnych"
Za to gwałcący mężczyzn i chłopców, nie wiem co lepsze.
Cytat:
Gej nie może być pedofilem...
Wiedzę to ty masz :lol:
Cytat:
Pedofil nie jest gejem bo jest pedofilem i lubi dziewczynki, rzadziej chłopców do wieku niemal emerytalnego w wysokości 13 l powiedzmy Większość pedofilii żeby było śmieszniej to ojcowie rodzin - gwałcący własne córki, więc nie wiem skąd wytrzasnąłeś wiedzę o tym że geje są pedofilami - chyba że masz na myśli księży bo ci się pomyliło coś. Bo oni są faktycznie częściej chłopcami zainteresowani (może dla tego że chcą być przez to bliżej boga który przecież stworzył mężczyznę na swoje podobieństwo... (czyli chyba jest bi - bo jedni lubią tak a inni inaczej - skądś musiał się ten podział wziąć u ludzi )
Podaj źródła tych rewelacji albo chociaż nazwę zioła które paliłeś czytając je :mrgreen:
Co do pobocznego wątku historycznego to miałbym dużo do powiedzenia ale to nie miejsce na dysputę o tym. Na prowokacje które co chwila puszczasz pod moim adresem nie będę dłużej reagował, bana nie chcę dostać.
nie napisałem homosexualista tylko gej - bo to jest pewna malutka różnica wbrew pozorom :)
To pierwsze to po prostu osoba posiadająca tą orientacje ale nic po za tym :-)
Zresztą zbadanie poziomu orientacji tez jest mało możliwe bo ktoś może mieć w 50% ktoś 90% a ktoś w 100% w którąkolwiek stronę :)
W wypadku geja - nie ma szansy by mógł być pedofilem bo by nie był gejem. Zgodnie z przyjęta powszechnie tezą J. Weeksa gej to auto-etykietka tych, którzy pogodzili się ze swoją orientacją homoseksualną i nie obawiają się okazywać jej zewnętrznemu światu. Z definicji jest to więc osoba która jasno mówi co lubi i jeśli lubi cokolwiek innego nie może się za taką uważać :) tylko ma się określać jako już ktoś inny. Porównam to do przykładu narodowości. Teoretycznie wszyscy jesteśmy Europejczykami, ale dzielimy sie na German Słowian itd. spośród tych grup które porównam go heter i homo ^^ wydzielają się jeszcze narody, jednym z nich są geje, innym niezdeklarowani homo, bi, trans, lez, bla bla:-)
Zedytowałem w waszych postach te jakże sensowne wycieczki osobiste na temat serii TW. Takie rzeczy na Privie - Witia
Cytat:
Zresztą zbadanie poziomu orientacji tez jest mało możliwe bo ktoś może mieć w 50% ktoś 90% a ktoś w 100% w którąkolwiek stronę :)
W wypadku geja - nie ma szansy by mógł być pedofilem bo by nie był gejem.
Mnie i nikogo innego nie interesują Twoje prywatne poglądy, lecz fakty. Jeżeli chcesz sobie tłumaczyć świat opierając się o własne definicje i 'fakty' to nie oczekuj, że ktokolwiek zareaguje na to poważnie i będzie próbował podjąć dyskusję.
no to se wpisz hasło gej na wikipedii to zobaczysz potwierdzenie moich słów :)
Dla mnie to niech sobie geje i lesbijki żyją w spokoju, niech się żenią i będą ze sobą szczęśliwi, ale adopcja dzieci to już chyba przesada. Za to małżeństwo homoseksualne powinno być w pełni akceptowalne.
Cytat:
Zresztą zbadanie poziomu orientacji tez jest mało możliwe bo ktoś może mieć w 50% ktoś 90% a ktoś w 100% w którąkolwiek stronę
W wypadku geja - nie ma szansy by mógł być pedofilem bo by nie był gejem.
No nie zapedzajsie tak... Zarowno hetero i homo moga byc pedofilami, to nie ma najmniejszego znczenia :roll:
no przecież napisałem wyraźnie że homo może być bo to nie jest szczegółowe określenie. Ale gej nie może być - bo to jest bardzo wąska grupa spośród homo :) która ma prawo do tego okreslenia tylko jeśli spełnia warunki - wśród których jest nieprzynależność do czegokolwiek innego związanego z aktywnością s. (np. pedofilia). Nauczcie sie odróżniać geja od osoby h-s. Bo to nie jest w 100% to samo :)
Cytat:
Infy o twojej bytności na steamie nie wyszukuje sobie sam, bo cię usunąłem ze znajomych wieści te mi zapodaje moja wtyczka jako ciekawostki. Ja po prostu nie oponuje i słucham heh
Jestem inwigilowany :lol: Powiedz swojej wtyczce żeby łaskawie zajęła się swoimi 4 literami a nie moimi.
Na resztę posta nie odpowiem bo to czysta prowokacja a już pisałem że na takowe nie odpowiadam.
Edit- a zresztą moderator i tak to usunął więc mamy spokój.