Mimo wszystko fajnie byloby wrocic do Kaer Morhen:) szczegolnie, ze grajac w jedynke przez dlugi czas bylo w dzienniku naiane, zeby dostarczyc nowo zdobyte informacje o Berengarze, Vesemirowi. Chyb nie musze mowic, ze do zamku juz nie wrocilismy:P
Wersja do druku
Mimo wszystko fajnie byloby wrocic do Kaer Morhen:) szczegolnie, ze grajac w jedynke przez dlugi czas bylo w dzienniku naiane, zeby dostarczyc nowo zdobyte informacje o Berengarze, Vesemirowi. Chyb nie musze mowic, ze do zamku juz nie wrocilismy:P
To jest raczej pewne ;)Cytat:
Zamieszczone przez Lena
Chyba jednak nie będzie nam dane odwiedzić Warowni Starego Morza. Vesemir w 1 powiedział, że Wiedźmini opuszczają Kaer Mohren i że nic ich już tam nie trzymaCytat:
Zamieszczone przez Volomir
Hmm nie pamietam tego dokladnie, ale wiem, ze wyruszyli oni w rozne strony szukac Salamandry. Teraz salamandra nie istnieje, wiec chyba moga wrocic do twierdzy i dalej zajmowac sie wiedzminowaniem.Cytat:
Chyba jednak nie będzie nam dane odwiedzić Warowni Starego Morza. Vesemir w 1 powiedział, że Wiedźmini opuszczają Kaer Mohren i że nic ich już tam nie trzyma
Tylko, że na co Wiedźminom okradziona i zruinowana twierdza? Z książek doskonale wiemy, że Wiedźminów nie da się już "produkować". A po drugie znaczna część aparatur i sprzętu zosała pogrzebana w jaskini kikimor (Wiedźmin 1, końcówka aktu 3) a to co miał Azar Javed prawdopodobnie przechwyciła armia temerska. Po trzecie jak coś w 1 odzyskiwaliśmy, to prawie zawsze była to jakaś receptura a nie składniki (dopiero przy de Aldersbergu, tuż przed końcem gry była jakaś skrzynka).Cytat:
Zamieszczone przez Volomir
PS. Jeśli mamy zobaczyć jakąś twierdzę Wiedźmińską, to zobaczymy ją w 3, oczywiście jeśli wg. scenarzystów, Emhyr var Emreis dotrzyma słowa.
Mimo wszystko Kaer Morhen byal wazna czescia bycia wiedzminem i jej opuszczenie nie mialoby glebszego sensu. Wiedzmini tez muza gdzies wracac zeby odpoczac;)
No, ale niekoniecznie w Kaer Mohren. Zresztą taki wiedźmin, zawsze może się gdzieś wkręcić. Przecież w świecie Geralta zleceń na potwory nie brakuje. A co do twierdzy- weź w zimę ogrzej to wszystko :)
Istnieje funkcja[spoiler:17ea3eit]spoiler[/spoiler:17ea3eit], nie czytam tego wątku, ale mi uprzejmie doniesiono, co mam zrobić? :lol:
Mi też opuszczenie KM mało się podobało, byćmoże w W3 będzie szkoła żmij, ale wątpię. Następną część mogliby zrobić bez innych wiedźmaków, w końcu Magister wspominał, że jest ich conajwyżej kilkunastu.Niewątpliwie należy przedyskutować w senacie jej destruktywny wpływ na użytkowników :PCytat:
Zamieszczone przez Eutyches
Jakby ktoś nie wiedział to zapisujemy tam spoilery fabuły żeby nie psuć innym zabawy ;)
Ja nie używam solucji do gier, a tym bardziej do Wiedźmina 1, czy do drugiej części, skoro treści są w spoilerach to dobrze :DCytat:
Salvo
I tak jest ;)
Niewtajemniczony i tak nic z powyższych się nie dowie, a ważne na wpływ gry spoilerujemy 8-)