Od 1 marca już za opłatą 3.99zł. Szkoda że gram.pl (CD Projekt raczej) tak zakpiło z graczy tymi naprawdę wirtualnymi wPLN, z którymi nic nie można zrobić.
Wersja do druku
Od 1 marca już za opłatą 3.99zł. Szkoda że gram.pl (CD Projekt raczej) tak zakpiło z graczy tymi naprawdę wirtualnymi wPLN, z którymi nic nie można zrobić.
Zamieszczam link do filmiku może widzieliście :) Całkiem to ciekawie wygląda
http://www.youtube.com/watch?v=lP1kxfNcT3w
Ten unoszący się dym jest boski. :D
Gra już dostępna w sklepie gram.pl. Co ciekawe edycja specjalna wykupiona co do sztuki i na razie brak towaru... .
Oby dla mnie starczyło , zamówione było już miesiąc temu. I oby dziś wysłali ... . Jak przed premierą do przed premierą ... .
na gram.pl normalna edycja jest jeszcze ale kolekcjonerka wyczerpana, natomiast z tego co widzę empik i wirtus.pl mają jeszcze dostępną edycje kolekcjonerską.
NA allegro.pl NAPOLEON jest tani kosztuje około 80zł (90zł z przesyłką)
No to gram.pl mowi, ze dzisiaj premiera... Jak wrażenia z gry? :) Bo chyba jest blokada na Steamie, jeszcze... :>
było przez parę godzin na steamie że będzie dostępna dzisiaj,ale teraz jest znów premiera 26 lutego.Jeśli chodzi o zamówienia przed premierą to jak zamówiłeś miesiąc wcześniej to dostaniesz ja mam informację że wysyłka będzie 25 lutego
Zabawne , niedawno moja przesyłka zmieniła status że już wysłane , tyle że piszę że wysłano wczoraj ... . LOL. Ale nawet jak dojdzie jutro to trzeba będzie czekać. Głupawe ograniczenie ale co zrobić ;/.
Nie chce byc zlym prorokiem....ale lepiej nie nastawiac sie na szalenstwo z NTW po Steamie w najblizszy weekend, w trakcie jak ludzie beda sciagac ta gre :] ..doswiadczenia ze sciaganych patchy. Serwery zatkane jak amen w pacierzu...