Nawet wiem, która to pietnastka, bo daje mu komenty na lastfm :lol:
Jaki szpan w temacie o dziewczynach ;pCytat:
jestem tylko przyszłym elektronikiem-telekomunikantem ;)
Wersja do druku
Jaki szpan w temacie o dziewczynach ;pCytat:
jestem tylko przyszłym elektronikiem-telekomunikantem ;)
Nic mi o tym nie wiadomo... ;) może dlatego że nie za bardzo umiem obsługiwać tę stronę.Cytat:
Ale kończymy oftop ;)
Oj w żadnym wypadku, że jesteś stary :PCytat:
Zamieszczone przez Rapsod
Po prostu wiekiem kwalifikujesz się do obiektu pożądania gimnazjalistki ;)
Ale nie wiadomo, czy portfelem też 8-)
Wystarczy nawet stare BMW ;)
Aby tylko 4 koła były
...Cytat:
Po prostu wiekiem kwalifikujesz się do obiektu pożądania gimnazjalistki
Widziałem na laście tą gimnazjalistke KLA, stary - odpuść sobie, słucha w uj ujowej muzyki i w dodatku należy do paru grup z 'christian' i 'christianity' w nazwie, plus do 'no sex before marriage', ja bym sobię taką fanatyczkę podarował ;p
A ja takie cenię,taka niezepsuta dziewczyna to prawie skarb choć już mnie to nie dotyczy bo X lat po ślubie.Cytat:
Zamieszczone przez Grogmir
Poza tym w gruncie rzeczu lubię fanatyków (tych ze słusznej strony of course).
Patrzac tak na Dziewuszki w dzisiejszych czasach jedyne co mi przychodzi na mysl to cytat z pewnej strony "Galerianki - Miały byc przestroga a staly sie wzorem"
;) na początku każda jest 'oddam po ślubie', a jak już raz spróbuje, to prosi o więcej... ;)Cytat:
Widziałem na laście tą gimnazjalistke KLA, stary - odpuść sobie, słucha w uj ujowej muzyki i w dodatku należy do paru grup z 'christian' i 'christianity' w nazwie, plus do 'no sex before marriage', ja bym sobię taką fanatyczkę podarował ;p
KLA, zależy na co liczysz. Ja bym się do tak desperackich posunięć nie pchał. To jednak jest z 9 lat różnicy wieku.