Brakuje mi w tym modzie jeszcze umocnień z XVII w, wiem, że trudno takie wykonać na tym silniku, ale gdzieś już widziałem twierdze z tego okresu w którymś modzie.
Wersja do druku
Brakuje mi w tym modzie jeszcze umocnień z XVII w, wiem, że trudno takie wykonać na tym silniku, ale gdzieś już widziałem twierdze z tego okresu w którymś modzie.
Takie twierdze gwiazdowe z charakterystycznymi bastionami, są we wspomnianym już 1648-wojna 30-letnia. Zresztą w Third Age zrobili świetne miasta pod klimat, a i w EB pracują nad czyms takim, także jest to jak najbardziej możliwe.
Ja tylko zerknąłem z grubsza jednostki RON w custom battle. Świetne, czuć ten sarmacki klimat. Poważniej pogram jak będzie tłumaczenie nazw jednostek i członków rodziny.
PS: Są tytuły jak Hetman Wielki/Polny itp?
Robić screeny i wrzucać tym co nie mogą pograć :evil:
Do tych co grają, też macie niewielkie problemy z szarżą kawalerii u mnie głównie wczesna husara strzela fochy:D rozłącza się na pół oddział albo zatrzymują przed samym przeciwnikiem.
U mnie tak samo, ale fajne jest to że jak szarża się uda, to oddziały się mieszają, przez to jest realistyczniej.
Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Z tego co mi się wydaje to nie ma, nie natrafiłem przynajmniej póki co na nic akiego ;)
Mi głównie brakuje Chorążych i oficerów w oddziałach . Np. w Thrid Age i 1648 byli chorąży i oficerowie i to jeszcze lepiej wyglądało.
Marat - Niestety chyba nie można indywidualnie tworzyć tytułów.
HusarPL - myślę ze to tylko kwestia czasu.
Myślę, że można by stworzyć tytuły na zasadzie przedmiotów (jakiś akt nominacji albo buława), które dawałyby konkretne bonusy do cech. ;)
Ja mam 2 pytania.
1. Wiadomo coś o wersji 1.0 ?
2. Za ile planujesz wydać następną wersje spolszczenia ? (około)