Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Gdyby ktoś chciał przejąć Anglię i pozostać wasalem HRE (Knechta) w wk30, to mogę oddać.
Przychody porządne, wojska nie za dużo, bo niepotrzebne teraz - obecnie żadnych wojen, niedługo jakaś będzie może. No i Wyspy całe w angielskim władaniu ;)
Oddaję, bo nie chcę grać w kilkunastu KO, a wolę jakieś Kingdomsy nowe.
Zaznaczam, że oddam, jeśli przejmujący zobowiąże się nie zrywać stosunków z seniorem. Nowa zasada na to pozwala, ale byłoby to chamskie wobec Knechta.
A jeśli nikt się nie zgłosi, to świat się nie skończy i dalej będę grał panami herbaciarzami.
spikrambo przejmuje Anglię w wk30 i pozostaje wasalem HRE.
Brytania, frakcja Walia. Nie rozpoczęta chętnych zapraszam na PW.
Tak ku informacji, jutro wyjeżdżam gdzieś do soboty/niedzieli, będę miał dostęp do komputera i internetu, więc tury mogę spokojnie wykonywać, ale kontakt ze mną może być ograniczony, mam nadzieję opóźnień nie będzie ;)
Z tą Walią już nieaktualne.
Jakby się komuś chciało ogarnąć X stron tego tematu i mi wypisać aktualne wolne frakcje to może wkońcu uaktualnie tablicę.. :P
Cytat:
Zamieszczone przez Abu Yusuf
Jakby się komuś chciało ogarnąć X stron tego tematu i mi wypisać aktualne wolne frakcje to może wkońcu uaktualnie tablicę.. :P
Popieram. Chciałbym zostać nowym graczem KO, lecz tak naprawdę to już sam nie wiem czy ktoś daną frakcję oddaje czy nie. Byłbym bardzo wdzięczny za wpisanie informacji o aktualnych państwach potrzebujących zastępcy.
Dziękuję, Łilson
Z tego co ogarniam to obecnie nie ma żadnych wolnych miejsc chyba że Węgry w WKO XXX którymi kieruje Knecht (HRE) a pozostałe KO są w miarę pełne pomijając XXI MKO która dopiero co się rozkręca (rekrutacja trwa do niej)
Pragnąłbym serdecznie i wielce podziękować powyższemu użytkownikowi. Dzięki ci wielkie za informacje, których mi udzieliłeś/aś. Już zapisałem się do MK XXXI, prowadzoną przez Marata.
Tak szczerze mówiąc to jakby coraz więcej graczy jest w KO :)
Nowi przychodzą,starzy wracają :D
Wychodzi na to że wolne są tylko te Węgry,kilka frakcji w MKO(tej trwającej już)i tyle.