Obczaiłem i co ? Zgłosiłeś co zrobił Egipt, ale to nie wpływa na Ciebie wcale, no chyba, że podasz jakiś powód to zmienię zdanie.
Wersja do druku
Obczaiłem i co ? Zgłosiłeś co zrobił Egipt, ale to nie wpływa na Ciebie wcale, no chyba, że podasz jakiś powód to zmienię zdanie.
Chciałbym zapodać, że Pussy powinien dostać bana na KO, gdyż raz że jest pyskatym, obrażalskim dzieciakiem, który sobie zostawił KO z dnia na dzień... A dwa, że nie pozostawia wątpliwości, iż wcisnął nam kit z Janem Panceszem. Biorąc pod uwagę wcześniejsze podejrzenia, jak i to, że teraz obaj naraz zniknęli po niekorzystnym dla Pussiego wyroku w wko35 - raczej daje prosty wniosek, iż tych dwóch to jeden. Chyba, że to taka braterska solidarność...
Mnila nawet nie ma gdzie wpisywac za to opoznienie tur...
pisalem ze musialem wyjechac, wszystko juz zrobione.
Chciałbym zgłosić Jan Pancesz III jako że jest już na niej to prosiłbym o przedłużenie jego pobytu na niej o parę dodatkowych miesięcy.
Powód: BC18 → Zrobił tylko pierwszą turę i to tak na odwal że już w drugiej turze Jerozolima (ja) otrzymała znaczącą przewagę na froncie, od tego czasu minęło 4 tur i każdą z tych tur robił MG (Milanos)
Co do zgłoszenia Jana Pancesza - właśnie za to został zapisany. :P
Można by wpisać HunteraPL. Mimo zapału do rehabilitacji - znowu olał KO i nie robi tur. A gracz z niego żaden, więc i nie szkoda go stąd wyrugować.
Zgłaszam ostatecznie Mnila, to co ten koleś wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie. Po fochach w mko21 ( bo mg wydał wyrok który mu się nie podobał i nie robił tury ) stwierdził, że nie będzie robił tur w mko30 ( przez bugiem). Pora pozbyć się go raz na zawsze.
mow mi dalej.
nie mam zamiaru nawet tlumaczyc oczywistosci.
Jakaś decyzja?