Hetman spokojny użytkownik pisze z sensem dawniej pogrywał w kozaków ze starego forum pamiętam jak przed premierą często pisywał w dziale o jednostkach do ETW. Ogólnie nie można go nie lubić.
Wersja do druku
Hetman spokojny użytkownik pisze z sensem dawniej pogrywał w kozaków ze starego forum pamiętam jak przed premierą często pisywał w dziale o jednostkach do ETW. Ogólnie nie można go nie lubić.
Matatjahu- młody użytkownik, ktoś mu chyba podpierdolił klawisz ",", bo niezwykle rzadko go używa, a i to pewnie z tej klawiatury panelowej.
Było wiele historii ze zmianą jego nicku. Nie można mu odmówić sympatyczności :D
Wiktor_Lechki - fan metalu i konfederacji czyli tego co ja. Ma bujną fryzurę co spodobało się Mopisłavovi i Vasowi który uważa że jest boski. Sympatyczny user z poczuciem humoru.
Vallhard
User o wielu twarzach.
Sympatyczny i zabawny człowiek.
Wielbiciel metalu.
Spoko gośc :D przyjemnie czyta się jego posty :)
PS: Bardziej mi pasował Twój stary nick :P
Haller - aktywny gracz ko, dużo dyskutuje w tawernie, jest GFS-em* :lol: :lol: , ale czytając jego posty odnosze pozytywne wrażenie codo niego :)
* GFS - Gwiazda Forumowego Spamerstwa
Brave - Nie będę odkrywczy jeżeli powiem, że jest wielbicielem brunetek ( za co wielki + ) ;) Bardzo dobry redaktor i grafik. Pisze ciekawie i sensownie. Szczerze mówiąc nie wiem którą część Total War-a preferuje najbardziej.
Witia - bardzo dobry gracz Rome: Total War, o czym świadczą Igrzyska, angażuje sie w scene multiplayerową (za co duży +), sympatyczny chłop, ogólnie lubię go :)
Brave - jak podkreślił Witia lubi brunetki za to duży + po za tym fan reage (chyba dobrze napisałem) no i robi dobrze skórki do gg zwłasza ta z NTW zasługuje na uwagę. Pisze jasno i zrozumiale po za tym miły użytkownik.
PS. Ma ciekawą lokalizację.
Vallhard: Lubi mocną muzę i gdzieś na forum przyznał, że słoń nie depcze mu ucha. Bardzo fajny i miły user.
Grandal - chyba nie było go na poprzednim forum, ew. miał wtedy inny nick. Katolik, często udziela się w agorze. Fan muzyki gitarowej :P Sądząc z opisu i avatara, preferuje średniowiecze i klimaty 14 - 15 wieczne ;p