Działa,zrobiłem tak jak ty skopiowałem i mam odblokowane,tylko na niektórych jak się wybiera kampanie to nie ma opisu i jest taka dziwna mapka ale to jakiś błąd wielkie dzięki.
Wersja do druku
Działa,zrobiłem tak jak ty skopiowałem i mam odblokowane,tylko na niektórych jak się wybiera kampanie to nie ma opisu i jest taka dziwna mapka ale to jakiś błąd wielkie dzięki.
To dlatego, że Te nacje nie były przeznaczone dla gracza do gry. Dlatego Macedonia, Pont Tracja i kilka innych nie ma odpowiedniej mapki ;)Cytat:
Zamieszczone przez Danek944
Wie ktoś gdzie w plikach można znaleźć,to do jakiego państwa przejdzie miasto po zbuntowaniu?
Z góry dziękuje za pomoc.
Nie wiedziałem myślałem że kampanie idzie grać po przez ni jaki "multi campaign mod".Znasz może kogoś,kto się zna na tym hot-seat czy coś bo nie wiem nawet co to jest.Cytat:
Zamieszczone przez Maharbal
Chętnie ale nie mogę,chyba wiesz czemu ?Dostałem upomnienie od ciebie a ten gs to chyba o grę przez neta chodzi,a przy okazji to co to znaczy ten GS ? sory za takie głupie pytania,ale jestem nowy i próbuje się dowiedzieć jak najwięcej.Cytat:
Zamieszczone przez Maharba
Gs to po prostu Game Spy :) To ,,coś", dzięki czemu można grać przez neta. Jak masz oryginała to on jest zawarty na płycie z grą.
Swoją drogą, co to za problem wyskoczyć raz z kasy :?: Złota edycja kosztuje gdzieś w granicach 60 zł, może trochę więcej(doliczając przesyłkę).
Co do hot-seat to odsyłam Cię do działu Kampanie Online. Tam w temacie: ,,Ko-co i jak?" powinieneś znaleźć odpowiedzi na swoje pytania.
Aha dzięki za info,chyba sobie nazbieram te 60 czy ileś tam,i zrobię to co trzeba,w sklepie jest pod dostatek RTW.Tylko mam pytanie jak się ma oryginalną wersję to mody będą spokojnie działać i czy za każdym uruchomieniem będzie potrzeba wsadzać płytę - bo bym pograł z bratem i z innymi jakąś bitwę,najwyżej będę grał przez lana tak jak teraz gram.
Gdzie mogę pobrać patcha 1.5 ale dobrego by dobrze działał ?
Jak kupisz w Top Sellerze za 40 zł to będziesz miał wersję 1.5 :)
A Macedonią trochę grałem, ale zrezygnowałem, dość szybko miałem ogromne armie, mnóstwo pieniędzy, a tylko kilkanaście prowincji, byłem tak potężny, że odechciało mi się grać. Nacja bardzo łatwa w grze, wystarczy stać pikinierami w miejscu a wróg po prostu się sam nadzieje na piki
A ci Slave to Słowianie którzy są gdzieś ukryci :P i
Pytanie żółtodzioba :)
Jak połączyć jednostki aby np. w przypadku hastati nie było ich w oddziale 40 tylko 80?
Jeśli chodzi Ci o łączenie dwóch 40 w jedną 80, to przekładasz na siebie karty oddziałów. Jeśli natomiast chodzi o to, by uzupełnić tych 40 do 80 bez pomocy innych oddziałów, to w mieście wejdź w kartę przeszkalania jednostek.