Mi jest teraz gracz na Polskę potrzebny, Errichto wyraził zgodę także przejmuje tą frakcję.
Wersja do druku
Mi jest teraz gracz na Polskę potrzebny, Errichto wyraził zgodę także przejmuje tą frakcję.
Ale jeśli nie doszło do skutku no to ok :PCytat:
Biorę i biorę każde 2 kolejne frakcje na wwmwe obojętne czy WKO czy MKO a jak teraz po upadku ostatniej mko jakaś nowa bedzie wpiszcie mnie (tylko wwmwe)
passy do tej Polski proszę na pw
edit dopiero zauważyłem że to Marata Frakcja Knecht zapytałeś się chociaż go czy on to porzuca bo ja z tego co widze nigdzie tam w tej KO takiej wzmianki nie ma
tak czy siak jeżeli jakaś frakcja będzie wolna biorę
Rzuciliście go na głębokie wody.Cytat:
300% do uzyskiwanego doświadczenia ^^Cytat:
Zamieszczone przez Nihilus
chyba na rów mariański...Cytat:
Zamieszczone przez Nihilus
Sory panowie za brak kontaktu ale tak mi na głowie teraz tyle spraw przez zmiane pracy spadło że przez 4 dni kompa nawet nie widzialem, widze ze kolega przeja frakcje wiec jest ok, jezeli jednak cos by sie zmienilo i mialbym z powrotem ja przejac dajcie znac na pw jestem juz dostepny wiec w kazdej chwili moge jechac dalej
hehehe :lol:Cytat:
Zamieszczone przez pop517
Milanos możesz wziąć przecież Danię, a jak masz teraz trochę mniej czasu to nawet lepiej bo Dania nie toczy żadnych wojen więc będziesz stawiał na eko :P a jak będziesz miał więcej czasu to pomyślisz o jakieś wojence ;)
czasu to ja chwilowo nie mialem bo zmienialem prace od pon zaczynam nowa na nocki wiec czasu bedzie juz dostatek