Wersja 6.3 nie potrzebuje tych poprzednich ? ;)
Wersja do druku
Wersja 6.3 nie potrzebuje tych poprzednich ? ;)
viewtopic.php?p=550#p550 dopisałem w widocznym miejscu, że nie :twisted:
Mała prośba. Mógłby ktoś mi wytłumaczyć w jaki sposób działają w praktyce w tym modzie dyplomatyczne opcje spod linijek pliku descr_diplomacy:
<item name="demand_cardinal_vote">
<item name="offer_cardinal_vote">
<item name="demand_protectorate">
oraz działająca "zostań wasalem" której nie trzeba tłumaczyć.
<item name="offer_protectorate">
?
W teorii te trzy pierwsze, jak napisał użytkownik gracul, a w praktyce żadna nie działa, brak takich opcji w panelu dyplomaty, choć kod istnieje. Jakieś sugestie ?
Zauważyłem że masz portrety postaci z Medievala I, a przy imieniu postaci numer "Baduin II", u mnie są portrety z Medievala 2 i nie ma liczb przy postaciach, za wyjątkiem papieży i mam wrażenie że te liczby są losowo a nie w kolejnosci. Jak dodać te liczby? Na portretach mi nie zależy. Mam wersję 6.3Cytat:
Zamieszczone przez Kyuzo
Screen pochodzi z SS 6.2 wzbogaconego o Real Recruitment/Real Combat więcej o tej kompilacji tutaj
Portrety dodaje Nostalgia patch by mr.blonde będący jedną z wielu części składowych RR/RC.
Witam gram w moda 6.3 coś koło 100 tury kampanii Early Era Polską z takimi ustawieniami:
http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0810/bu3808.jpg
Gram bez BGRIV więc jakoś strasznie trudno\skomplikowanie nie jest, kontroluje 22 regiony,
około 100tyś w skarbcu, 2 potęga świata...okres prosperity;)
Mam tylko jeden poważny problem, moja dynastia mocno się postarzała a dzieci i młodych generałów
jak na lekarstwo. Zgadzam się na każde proponowane małżeństwo czy proponowanego kandydata na męża
a oni nie chcą się rozmnażać... no i w zamkach nie mogę rekrutować generałów.
Co mogę zrobić? jakaś polityka pro rodzinna?:) Będę wdzięczny za jakąkolwiek rade.
Mały edit
Limited Activities w ustawieniach moda mam odhaczone.
Radze również jak najczęściej zgadzać się na adopcję.
Czy wie ktoś coś na temat spolszczenia do wersji 6.3?
Dziękuje
Pomoże ktoś? Nie mogę rekrutować lepszego wojska... pokazuje że bedzie dostepne za 1 turę a nie jest.I tak we wszystkich prowincjach. Nie wiem o co chodzi... Z góry dzieki za pomoc :D