Re: Fall of The Samurai - DYSKUSJE OGÓLNE
Jak zwykle wszystkie + i - wyjdą w "praniu". Dla jednego jedna rzecz będzie dobra dla drugiego nie. Jedni cenią sobie "historyczność" w grach, a inni liczą, że twórców trochę poniesie fantazja, co zresztą często się dzieje... Osobiście do Shoguna II przekonałem się dopiero jakiś miesiąc temu, a grę mam od premiery. Teraz przyszedł czas na drugi dodatek kampanii, w który mam nadzieje, będzie się równie dobrze grało. I pomyśleć, że ja sobie siedzę w pracy, a gra już na biurku w domu leży. Gdzie tu sprawiedliwość :P
Areogryf, wysłałem Ci PW ale i tutaj wrzucę, gra mi się aktualizuje, steam twierdzi, że łącznie jest tego 29,480.6 MB.
A ja kupiłem ta wersje z rodem Saga, jednak nigdzie na pudelku ani w instrukcji nic o nim nie pisze. On jest gdzies na plycie i poprostu samoczynnie sie zainstaluje ??
Przepraszam, już doszedłem do tego jak to zrobic :)
Powinieneś odstać specjalny klucz do odblokowania tego rodu. Nie wiem gdzie kupowałeś ale np w ofercie z gram.pl klucz jest do pobrania po wejściu w "Moje zamówienia", poszukaj tam linku "Kliknij aby pobrać kod(y) do tego produktu".
Troche to dziwne, bo gra mi sie zainstalowala tylko z plyty nr 3. I bardzo szybko to poszlo. Podejrzewam ze nie majac shoguna 2 to pewnie z wszystkich plyt by instalowal, a tak to zaintalowane jako patch zostalo to :)
Chyba coś właśnie w tym stylu, ja nie mam w tej chwili podstawki zainstalowanej i musiałem jechać z wszystkich 3 płyt.
Aha, czyli jak mam podstawkę to odpalam tylko płytę nr. 3 ?
BTw. Wciąż muszę czekać aż dostarczą grę do salonu. Ehhhh
A wiadomo od której jutro wolno już grać ?
Z tego co się orientuję to premiera jest dziś.
Dobra, nie wiem o co chodzi z premierą w dniu jutrzejszym ale ja po zainstalowaniu gry i aktualizacji, normalnie grę przed chwilą odpaliłem i gram.
Ahh, sorry, to mi się coś pomyliło.