Re: Frakcje w TW:R2 - dyskusja (Preview frakcji nr 4 - ICENI
Ich rydwany to bardziej platformy dla wojowników i transport niż groźna siła bojowa ;P
Sam screen bardzo fajny, tylko chyba twórcy za dużo Spartacusa się naoglądali, bo Ci Barbarzyńcy gładcy i napakowani niczym Spartanie z 300 ; P
Czy mi się wydaje, czy ich tarcze są w lepszym stanie niż te legionistów czy hypas...tfu nosicieli tarcz? ;D
Wątpię by w tamtych czasach i w tamtym rejonie nienapakowane ułomki miały szanse na przeżycie :D
W tym sezonie Spartacusa, powstańcy są bardzo owłosieni na twarzy :). W 1 sezonie i Bogach Areny dbali o nich Rzymianie, żeby wyglądali jak Bogowie, czy jak Herosi z posągów, przynajmniej ja tak zrozumiałem. Ale nie offtopuję już :P.
Re: Frakcje w TW:R2 - dyskusja Preview frakcji nr 4 - ICENI
U CA wszyscy są gładcy, pamiętam w jakimś poście Siwer zauważył słusznie że większość żołnierzy nie ma bród i długich włosów (a powinni mieć). Ale to w sumie tylko detal, bez tego da radę, żeby nie było że na wstępie się czepiam hehe :) Mi również się screen podoba, naprawdę groźnie wyglądają, a te napakowane klaty też dobrze wyszły :)
Aż dziwne, że nikt się nie czepia odcienia niebieskiego na spodniach i pasków. To absolutnie karygodne, że nikt nie ma pionowych pasków!
Bo są poziome, jakby jeszcze mogli walnąć pionowe? Z resztą dopiero czekamy na "czepiaczy", bo widzę, na razie piszą same osoby z wiedzą, taką, że gdyby nie KLA to mogliby pisać same "Awesome" :P.
Cytat:
Zamieszczone przez voitek
Aż dziwne, że nikt się nie czepia odcienia niebieskiego na spodniach i pasków. To absolutnie karygodne, że nikt nie ma pionowych pasków!
KLA po prostu nie wrócił z gimnazjum jeszcze...
To było niepotrzebne -v
Cytat:
Zamieszczone przez [TIN
_Cichy]
Cytat:
Zamieszczone przez voitek
KLA po prostu nie wrócił z gimnazjum jeszcze...
A co, KLA jest nauczycielem historii w gimnazjum? :lol:
Mają zbyt słabo wyeksponowane sutki! Żądam większych sutków u Brytów! Nie kupuję gry bez sutków!
PS. Nie dyskutujmy o KLA, trzymajmy się sutków... tematu znaczy
I kto tu schodzi do poziomu gimnazjum? Nie ma to jak konstruktywny offtop.