Miałbym prośbę, dałby rade wrzucić ktoś to ai Brana na jakiegoś chomika czy coś? Bo Twc mi nie chce działać nie wiem czemu ;/
Wersja do druku
Miałbym prośbę, dałby rade wrzucić ktoś to ai Brana na jakiegoś chomika czy coś? Bo Twc mi nie chce działać nie wiem czemu ;/
Mam tam konto. Właśnie pobrałem bezproblemowo...
No a mi to nie chce dziś działać, a próbowałem z mozilli, chrome i internet explorera ;/
A Opera, Safari? ;) The Great War też nie mogłeś pobrać, jak nic masz wirusa :lol:
Podeślij maila, to może zdążę przed ukończeniem submoda przez Lvcasa dostarczyć ci to 8-)
Bedzie i powiekszony zasieg. W sumie to pierwsze co zrobilem:-) Ai od Briana mozna instalowac bez problemow. U mnie nawet dzieki niemu rozwiazal sie problem z crashami w pewnym momencie kampanii. Na razie doszedlem do polowy kampanii bezproblemowo. Testuje dalej.
Jak macie jeszcze jakies propoz to glaszajcie. Zobaczymy co da sie zrobic.
Pzdr.
Niestety podstawowy ID ma sporo błędów np. straciłem możliwość rekrutacji wojsk w Sztokholmie po rozbudowie koszar :) Ale mam też propozycje aby dodać dla RONu port kupiecki w Gdańsku od początku rozgrywki. Zawsze to jakiś profit z handlu dla gracza bo ai i tak straci Gdańsk w pierwszych turach na rzecz Prus. Z tego co pamiętam historycznie był tam jakiś port. Dodatkowo nie wiem czy nie lepiej zmniejszyć zasięg ostrzału piechoty aby było bardziej historycznie. Nie jestem specjalistą od 18 wieku więc pewności nie mam.
EDIT: Aha i nie wiem dlaczego twórcy usunęli czworobok piechoty. Znaczy sie technicznie jest on nadal ale w praktyce nie jest w stanie obronić się przed szarżą.
1. Co do bledow - zgadza sie ale i tak dzis jest to najbardziej rozwijana modyfikacja. Sa one w miare zasu wyprowadzane.
2. Sprawdze te sprawe z rekrutacja w Sztokholmie. W inych stolicach jakna razie nic takiego nie widzialem moze musze poprawic wpisy w DB.
3. Co do portu q Gdansku. W XVIII wieku polska marynarka w zasadzie nie istniala wiec moze dobrze zazekac - dac czas na reformy.
4. W ID trzeba wgrac sub mod zeby miec czworoboki.
Ps. Postaram sie dodac brian ai oraz kilka inych submodow do archiwum z modem (opcjonalnie do instalacji)
Pojawiła się nowa odsłona Imperial Destroyer'a - 3.4. Jak tak dalej pójdzie to nie nadążę z przygotowywaniem nowych wersji. Z ciekawostek autor dodał kilka nowych frakcji m. inn w Indiach oraz u granic RON -Mołdawię i Hetmanat. Można będzie sprawić łomot banderowcom:) Autor ponoć zostawił możliwość wybrania zasięgu ruchu jednostek z vanilli - ja to już zaimplementowałem w moim dodatku do ver. 2.2
Link do pobrania i opis zmian na tej stronie:
http://www.twcenter.net/forums/showt...r-project-v3-4
Już wkrótce nowa wersja moda pod ID 3.4
Hetmanat był już w wersji pod 3.3 bo posiadam ją :D Już nie moge się doczekać nowej wersji PRUPa. a i pytanie. Czy ai Brana jest kompatybilne z wersją 3.4?
Jest juz wersja 3,41. Czy jest kompatybilna sprawdze jak tylko sciagne:-)