Coś umarło to forum :D Jakieś nowinki dot. moda?
Wersja do druku
Coś umarło to forum :D Jakieś nowinki dot. moda?
Nic nie umarło, moda w żadnym razie nie porzuciłem :) Po prostu z braku natchnienia zrobiłem sobie trochę przerwy od grzebania przy medku i nadrabiałem zaległości w modach do Gothica 2 ;) Nie mam na razie nic nowego do pokazania, kombinuję z budynkami i rekrutacją jednostek.
Uff całe szczęście :D
Widzę, że w modzie roboty postępują wg polskiego modelu pracy socjalistycznej. Jeden robi, reszta się przygląda. :)
Coś tam pomagałem, ale to jest ledwie pierdnięcie :D. Pomógłbym, ale nie potrafię :D
A ja czekam, aż HellVard będzie miał gotowe jednostki, wtedy zacznę pomagać. :D
Ooo Zyndram, kopę lat ;) Niestety zbyt wielu ludzi znających się na moddingu u nas nie ma, a ci co są, zazwyczaj są już zajęci przy innych projektach :) A że ja sam tylko początkujący jestem, to i prace idą, jak idą. A masę czasu zabiera też poszukiwanie informacji i przynajmniej jako-takie przeniesienie ówczesnych realiów i mechanizmów na silnik poczciwego Medka ;)
Jak tam konkursik ?
Z braku innych uczestników zostałeś zwycięzcą ;) W nagrodę otrzymasz możliwość uczestnictwa w zamkniętych beta-testach... O ile jakieś będą :)
Przydałby się ktoś, a najlepiej kilku ktosiów, bo roboty jest sporo, do przerobienia pliku expanded.txt. Jest to plik zawierający wpisy pojawiające się np. przy najechaniu kursorem na jakiś obiekt na mapie kampanii czy w różnych oknach, menusach, itd, jak np. "Mediolański dziedzic frakcji" czy "Twoje siły zostały zaatakowane przez armię Bizancjum" ;) Chodzi o to, żeby przerobić oryginalne wpisy z Medka tak, żeby zawierały nazwy nowych frakcji, wprowadzonych w PK. Ewentualnym chętnym wyjaśnię oczywiście, które frakcje mają być zastąpione nowymi. Nie jest to robota na wczoraj, ani nawet na jutro, więc nie ma pośpiechu, ale im szybciej zaczniemy, tym szybciej będziemy mieli przynajmniej jedną rzecz z głowy. To kto się zgłasza?