Re: Patche - temat zbiorczy
Cytat:
Zamieszczone przez szrama86
Cytat:
Zamieszczone przez mardar282
Chłopcze zapytałem grzecznie, po każdym pathu był kolejny nr , to było tylko pytanie
Przy każdym wydanym patchu pytasz się o to samo. Więc coś tu jest tu nie tak, nie sądzisz? I Owszem też grzecznie odpowiedziałem i grzecznie zapytałem o coś, ale niektórzy traktują wszystko jako atak, pewnie dlatego że czują się winni.
btw. ładnie to tak zaczynać zdanie od ubliżania komuś?
Po każdym wydaniu pytam o to samo? słucham? a winny czego ? To jest forum gier Total War czy sobie jaja robisz ? Na Steam poziom pomocy między graczami ma jednak wysoki poziom,i każdy każdemu pomaga , naucz się zwykłej ludzkiej życzliwości a nie zaistnienia na forum
Cytat:
Po każdym wydaniu pytam o to samo? słucham?
No fakt, przestudiowałem Twoje posty i nie ma tam tego typu pytań. Widocznie pomyliłem Cię z kimś innym, za co przepraszam. :)
Cytat:
Zamieszczone przez szrama86
Cytat:
Po każdym wydaniu pytam o to samo? słucham?
No fakt, przestudiowałem Twoje posty i nie ma tam tego typu pytań. Widocznie pomyliłem Cię z kimś innym, za co przepraszam. :)
No widzisz Kolego, i już się lubimy, jest ok,dobrej gry życzę
Też mam 1.0.0.1, a nic się nie ściąga. Myślicie, że to wina tego patch2beta? Bo podobno ktoś z CA powiedział, że ten beta niczym nie różni się od dzisiejszego. Wziąłem "odpiąłem" udział w becie, zresetowałem kompa i steam, ale dalej nic się ściąga. Jakieś pomysły?
U mnie wlasnie sciagnelo sie cos co zajmowalo 1.3 mb ,wiec moze reszta patcha :-) Dalej mam wersje 1.1,generalnie jeden wielki zart z tymi patchami i nowym Total Warem.
edit.
Nie chce zapeszac,ale wlaczylem bitwe o Kartagine i fpsy nie spadly ponizej 30 fpsow na ustawieniach high.Kampania dalej muli jak mulila
Skoro beta niczym nie różni się od finalnej to co to znaczy że tak na serio wypuścili betę.
To znaczy, że w becie nie było żadnych nowych bugów, więc można ją było już puścić oficjalnie. To chyba proste?
Patche na Steam są numerowane wg kolejności ich wydania, nie wprowadzanej wersji gry. To tak a propos wszystkich panikarzy widzących 1.0.
Hmm, czy tylko mi zamiast dodać zabrało Fpsy? Wcześniej przy dużych bitwachmiałem możliwość grania bez jakiś większych cięć teraz juz niestety niemam tej możliwości ehh CA:)....
Żeby patch zaczął działać muszę zacząć nową kampanię czy stare save'y działają ?