No to pa pa. Regulamin się czyta ;D
Wersja do druku
No to pa pa. Regulamin się czyta ;D
Witam, jest może spolszczenie do Divide and Conquer?
Było częściowe do wersji 0.4 (niestety link wygasł), do obecnej 0.52 nie ma.
A te do wersji 0.4 jest w miarę kompatybilne z najnowszą wersją? btw ma ktoś może link to tego spolszczenia?
Wspominaliście o tym, że kampania Morią jest zabugowana, pytanko czy bugi trafiają się do momentu zajęcia Morii czy i też w późniejszych etapach?
Jeśli jakoś uda się dotrzeć do Morii i skrypty odpalą to powinno się grać spokojnie.
Czyli jest nadzieja dla mojej kampanii, bo albo odbugowali albo mi się pofarciło i Morię nie tyle co dotarłem, a nawet odbiłem do 10 tury bez problemowo i bez CTD. Potem skrypty chyba się załączyły bo i miałem info, że podboje ściągną więcej krasnoludów do Khaza Dum, kopalnie mithrillu mają przyciągnąć kowali, na razie 50 tura i śmiga xD
Królestwo Entów jest od początku, tylko niegrywalne, a inwazja na Isengard zaskryptowana i pojawia się na początku rozgrywki. Ja w kilku kampaniach nie spotkałem się z tym, żeby Enty wyszły poza Fangorn. A kampania Morią to chyba najłatwiejsza w grze, jeśli posłuchasz wyskakujących rad na początku to kasy jak lodu, sojusznicy prawie z każdej strony, nic tylko budować silną armię i czyścić Góry Mgliste xD
Ja miałem problem z początku, bo orkowie wysłali dwie duże armie z trolami i ledwo się mi udało przetrawać (szczęśliwie Moria ma dobrą strukturę do obrony). A są jeszcze inne frakcje "niegrywalne, a zaskryptowane"? I czy można stworzyć, poprzez określone działanie, coś na kształt Leśnego Królestwa czy Arnoru jak w MOSie?