@adas94
Mam nadzieję że nie liczyłeś poszczególnym wodzom zwycięstw. :D Nieważne jakim sposobem zdobyłeś informację, dzięki! :ok:
Wersja do druku
@adas94
Mam nadzieję że nie liczyłeś poszczególnym wodzom zwycięstw. :D Nieważne jakim sposobem zdobyłeś informację, dzięki! :ok:
Czyli teraz prawdziwi Rzymianie siadają do rozgrywki z kartką, długopisem i notują. :)
Nie muszą. Jeśli wygrywają bitwy to wystarczy podzielić przez 10 czy 12 (nie pamiętam ile dostaje się doświadczenia za wygraną, ale jest w poradniku) i będziemy mieli odpowiedź. ;)
Widać że Panowie nie zaglądacie w historię danej armii, aby popodniecać się troszkę jej barwną przeszłością. ;)
Tam, w jej, opisie znajdują się dokładne statystyki (liczba zwycięstw i porażek) każdego z prowadzących ją do tej pory dowódców.
Nota bene na wzór historii armii, powinna być analogiczna historia dokonań każdego z wodzów...
No, przyznaję się do winy... Ale od czego mam czujnych kolegów-forumowiczów? :P
Tak się zastanawiam - mogliby wydać coś w rodzaju edytora jednostek, żeby urozmaicić graczom grę. Polegało by to na tym, że w czasie gry w kampanii naciskamy na przycisk i tworzymy/edytujemy jednostkę, jej uzbrojenie i opancerzenia/statystyki (za wszystko płacąc denarami w grze). Najważniejsze, żeby ów edytor byłby prosty w użyciu, taki dla laika. Jak sądzicie, wypaliłoby to?
Nie. Ludzie tworzyliby comba, które niszczyłyby system. ;/
jest jakiś lepszy mod bitewny żeby jednostki same nie padały tylko kończyło się na fajnej egzekucji typu odcięcie głowy kończyny pozdro ? ?????????
To jest DLC, Blood and Gore
http://store.steampowered.com/ageche...9800/?l=polish
Blood and Gore mam to dlc mówiłem że chodzi o moda bitewnego dzięki któremu jednostki nie bendom same padały tylko kończyło się na fajnej egzekucji typu odcięcie głowy kończyny pozdro