Co do Kiełba. Na Remes Cup w piątek strzelił piękną bramkę "krzyżakiem". Warto sobie znaleźć na yt, bo naprawdę ładna ;)
Wersja do druku
Co do Kiełba. Na Remes Cup w piątek strzelił piękną bramkę "krzyżakiem". Warto sobie znaleźć na yt, bo naprawdę ładna ;)
Ja widziałem, oglądałem większość ;) Ale niestety znowu zdrowie mu siadło, szkoda chłopaka. Mi też czasami odzywa się coś w okolicach ścięgna Achillesa, ale szybko przechodzi. Wołąkiewicz, tak jak się spodziewałem, od wiosny, czyli powiedzmy, że wydali już na transfery milion, przydałoby się drugie tyle. A mediom się nudzi i nagle że niby Arsenal kontaktował się w sprawie Rudnevsa :roll:
wg mediow to Sernas juz byl w Poznaniu... ten Ubipara cos tam moze byc ciekawy, bo chyba nie sadze aby za 600 tysi wzieli jakiegos ogora jak ciabamba albo gumozuj, oby byl jak inni z Bałkanów, a nie jak golik (paranoik, niezly przmul z goscia...)
Z całym szacunkiem ale Wołąkiewicz chyba nie jest tej klasy zawodnikiem co Peszko ? I to ma być Hit transferowy Lecha. A gdzie ten obiecany Litewski Napastnik którego chcieli jeszcze niedawno pozyskać (Zapomniałem jak mu było).
Wołąkiewicz to OBROŃCA, nie pomocnik. Obiecany litewski napastnik :shock: przecież Mre pisał post wyżej o Sernasie. Nie wypaliło, bo chcieli za dużych hajsów, w sumie rozumiem, bo nie jest on warty aż tyle. Zobaczymy, kogo jeszcze kupią, ale Kiełb jak wyzdrowieje może grać nawet lepiej niż Peszko, chodź trochę inaczej.
wydaje mi sie ze to bedzie taka roznica - mijanie wszystkich, ale troche wolniej niz Peszko, to co Kielb robil z Manchesterem :shock:
Iwański odchodzi do Manisasporu. Turcy mają chyba szał sprowadzania Polaków, a nasi futboliści najwyraźniej posmakowali w shishach i kebabach. Co najlepsze - wg niektórych źródeł, Legia ma za niego dostać 700 tys. Ojro. Świetna kasa za Pączka. Nie wiem, jak Legia poradzi sobie bez jego słynnego pressingu i atletycznej sylwetki :D.
ej, a na kogo mowicie 'fotka.pl' na ktoregos z mlodych ?
Nie kibicuję Legii ale odpowiedź znam: na Rybusa.
Maciej "fotka.pl" Rybus jest ulubieńcem wszystkich kibiców zaraz za Pączusiem :D. Zresztą sam wspominałem o tej jego ksywie gdzieś w tym temacie.