-
Pampy recenzja wydaje się bardziej obiektywna bo z recenzji Temer,cytując Tuffa odnośnie innej recenzji jej autorstwa - wylewa się morze lamentu i od razu widać wyraźną niechęć do serii. Czy zasłużenie to już sam ocenię w czwartek i wtedy będę mógł powiedzieć,który autor bardziej trafił w moje odczucia. Żeby nie było,że tylko krytykuję jedną stronę - recenzja Temer jest na pewno bardziej przejrzysta i przyjazna do czytania,u Pampy zabrakło mi podrozdziałów i opisania także innych frakcji,skupił się na samych Skavenach a w grze są przecież jeszcze 3 rasy o których warto by chociaż pokrótce coś napisać tak jak to zrobiła Temer.
-
Panowie, mam prośbę. Ktoś może wie jak dodać Norskę po zakupie pudełka drugiej części? Podobno do tygodnia po premierze miała być niby takim bonusem. ;)
-
Nie dostałeś kodu steam przy zakupie?
-
Nie, i z tego co widzę po forum nie byłem w tym odosobniony. Podejrzewam, że pokpili sprawę i nikt przy zakupie pudełka przez stronę empiku, a potem odbioru w salonie nie otrzymał klucza. Pisałem już w innym wątku, że po rozmowie z panią z infolinii mam otrzymać kod na maila. Czasu nie jest wiele na aktywację, więc w razie problemów będę im uprzykrzać życie telefonami. :D
-
Czemu nie ma połączonej mapy do zagrania? I czy można robić achievki, takie jak np wybudowanie jakiegoś budynku specjalnego w kampanii wieloosobowej?
-
Bo połączona mapa miała wyjść później, bodajże około miesiąca po premierze dwójki, pod warunkiem że masz i jedynkę. Na początku nie będzie w niej Norski, zostanie dodana później.
-
Niedługo jesienna wyprzedaż to może dadzą dlc do warhammera pierwszego chociaż na -66% lub -50% więc pytanie które DLC z tych płatnych są warte kupienia jako pierwsze, bo przy mniejszej przecenie pewnie mniej kupie, nie licząc Norski którą już mam i krwi
-
Jak lubisz zielonych i krasnale to najlepsze w stosunku cena/zawartość jest "king and the warlord" bo dodaje dwie nowe sub-frakcje do gry. Jak jesteś graczem multi to przydatne będzie "grim and the grave",jak nie będziesz grał na multi to nie kupuj bo do single wnosi bardzo mało. Za -50% możesz jeszcze pomyśleć nad leśnymi elfami lub zwierzakami ale ja kupiłem tych pierwszych za właśnie -50% i nie do końca było warto w mojej ocenie. No i oczywiście chaos,który po usprawnieniach jest całkiem przyjemną frakcją do gry ale tu już trzeba lubić mechanikę hordy i styl gry opierający się wyłącznie na niszczeniu wrogich prowincji(ze zwierzakami jest zresztą tak samo).
-
Przecena na Warhammer'a 1 (50% ceny) i wszystkie DLC do niego oprócz Norski (33% ceny). Obniżka kończy się 30. października o 19:00 naszego czasu.
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net...3d&oe=5A6B34DA
-
Bardzo słaba przecena. Tyle czasu po premierze i DLCki tylko -33%.