Armia była dobra gdybyś bezsensownie nie stracił słoni
Wersja do druku
Armia była dobra gdybyś bezsensownie nie stracił słoni
Zamieszczam moją perspektywę z Bitwy pod Ausculum, czyli Rzymską. Dziś wrzucę również pozostałe 2 bitwy które się odbyły w ramach Czwartku.
A ja nie zmieniłem mikrofonu w ustawieniach na Team Speak-u i myślałem, że wszyscy mnie ignorują.
Bitwa historyczna pod Asculum. Wprowadzenie seby na żywo, a sama bitwa to juz Replay z moim komentarzem.
https://www.youtube.com/watch?v=92WZSEL4ag0
BTW Remix klimatyczne miniaturki zapodałes :)
Ja to mam ten talent :D haha xD
Bardzo jednostronna była ta bitwa historyczna. Jakoś nie widziałem po stronie Epiru klarownej wizji jak to wygrać, np. kogoś dublując na skrzydle z użyciem słoni. A szkoda, bo bez tego nie było szans w starciu z walcem rzymskim. Z drugiej strony Rzymianie zagrali tak jak powinni - agresywnie, dążąc do szybkiego rozstrzygnięcia walki piechoty i kawalerii.
Mi bardziej zabrakło strzelców i jazdy tesalskiej na skrzydle przez co szybko ubiłem słonie i pokonałem jazdę oraz falangi która wraz ze strzelcami powstrzymała by rzymskie centrum.
Na ten dzień losowanie nacji.
Mam pytanie co muszę zrobić jeżeli chciałbym dołączyć do czwartków ? Uprzedzam że w sprawach technicznych jestem raczej zielony więc potrzebowałbym drobnych instrukcji. :)
Oryginalna wersja Roma2 na Steam (bez modów). Stawiasz się w czwartek na ts ( srv2.multigaming.pl:11796 ) . I grasz z nami.