nie, już na tym, przez 2 dni chyba.
Wersja do druku
nie, już na tym, przez 2 dni chyba.
temat z Agory, dla mnie bomba, muszę chyba w robocie to pokazać :lol: :lol: :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Arindal von den Heiden
Cytat:
Nie graliscie w Romka, nie pamietacie Kolosa z Rodos? Na pewno Polska dostaje teraz +5 do dlugosci antenki moherowego berecika!
Po spatchowaniu kurii biskupiej czy przed? Pytam bo w romku 1.0 cuda nie dawały bonusówCytat:
[quote:34qhzrr6]Nie graliscie w Romka, nie pamietacie Kolosa z Rodos? Na pewno Polska dostaje teraz +5 do dlugosci antenki moherowego berecika!
A może dla ich aktywacji trzeba wybudować w okolicy klasztor ewentualnie wyremontować plebanię?
[/quote:34qhzrr6]
Cytaty z tematu o Aragornie ze Świebodzina
Ouroborosowi gratulujemy przywiązania do TW mimo takiego wieku :lol:Cytat:
Wszystkiego najlepszego: Ouroboros (98)
Na starym forum był jakiś aktywny użytkownik w mocno zaawansowanym wieku, nie pamiętam nicku niestety :). Ale bardzo mi się tutaj wtedy podobał zestaw wielopokoleniowy.
Użytkownik Mysz promujący Język Polski.Cytat:
Zamieszczone przez mysz1009
Tobie promowanie języka polskiego też idzie nad wyraz przednio. 8-)Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Może kolega po prostu jest
http://www.racingforum.pl/uploads/pr...hoto-22961.gif
:D
Tak z cyklu o języku polskim: Knecht pisze poprawnie :D:
Cytat:
Zamieszczone przez Knecht
Cytat:
Tak na offtopie, to Knecht czemu piszesz "ja" z dużej litery. Ktoś tu ma zbyt duże mniemanie o sobie, hehe
Oczywiście żarcik.
Cytat:
Cytat:
Ale z dużej litery pisze się wyrazy takie jak: Cię, Ci, Tobie, aby okazać drugiej osobie szacunek, ale jak piszesz "ja" to już z małej litery. W angielskim "ja" piszę się wszędzie z dużej litery, ale w polskim tak nie jest.
Mam rację, czy żyłem 17 lat w błędzie?
Cytat:
Zamieszczone przez Maharbal
Cytat:
Jakiś nowy :lol:Cytat:
Zamieszczone przez Ulv