No na pewno nie są mobilne.
Wersja do druku
No na pewno nie są mobilne.
Brak mobilności można bez problemu zastąpić siłą - przykładowo Słowianie w Attyli. Argument do kosza.
Ale tylko w obronie w ataku słabe. Żyro nie trudno zestrzelić.
Taaa? To przekonajmy się za miesiąc, jak już wydadzą grę. Dla mnie Krasnoludy są mocne tak czy siak.
No to CA ładnie dzisiaj posypało, Chaos Warriors DLC Pack za darmo dla wszystkich, którzy kupią grę do 18 GMT 31 Maja, czyli nie tylko pre-ordery ale wszyscy, którzy kupią w pierwszym tygodniu po premierze. Ciekawe na co teraz będą ludzie narzekać :]
Na to że w ciu... ich zrobiono? Bo chaos miała być "nagrodą" za zakup w ciemno...
A tak o prawdzie to dobrze że będzie można go pobrać przez ten tydzień za darmo, bo bez mocnego chaosu to nie to samo.
royal1410, z przyjemnością spotkam się w takim razie z tobą na polu bitwy, przekonasz się o sile Krasnoludów!
Co do newsa, tak właściwie, to po prostu oficjalnie tym razem ogłosili to co było w przypadku Attili, gdzie tydzień, dwa po premierze dalej można było dostać pre-order DLC kupując grę ;)
Ok, ale ja gram wampirami. Aha i nie szybko, bo poczekam, aż gra ze wszystkimi dodatkami- do podstawki; będzie kosztować 59,99- za 2/3 lata.
Biorąc pod uwagę siłę ich artylerii to każdą bitwę w polu można sprowadzić do obrony. Bo w tym im raczej nikt im nie dorówna, i żadna rozsądna, broniąca się armia nie pozwoli się wiecznie ostrzeliwać.
Jeśli chodzi o atak na miasto, to nie zdziwiłbym się gdyby Krasnale były najsilniejsza frakcją. Silna piechota do zdobywania murów i mnóstwo artylerii.
PS Co do DLC to z jednej strony naprawdę świetny ruch, nikt im nie zarzuci, że Chaos tylko dla tych co kupią w ciemno, z drugiej jako człowiek, który kupił grę w ciemno, czuję się trochę oszukany :] Możliwość pre-loadu dla pre-orderujących to dla mnie za mało, szczególnie, że grę kupiłem w pudełku, więc z pre-loadu nici. Jest nadzieja że pudełka trafią do sklepów dużo wcześniej tak by wszyscy pre-orderujący dostali je już w poniedziałek 23 Maja.
Dobra z tym DLC to już chyba, przegięli tzn do 30 maja, a potem co? nie będzie w sprzedaży?