A jest jakiś spolonizowany?Bo u mnie z angielskim to tak średnio,a lubię sobie poczytać o nowych jednostkach itp
Wersja do druku
A jest jakiś spolonizowany?Bo u mnie z angielskim to tak średnio,a lubię sobie poczytać o nowych jednostkach itp
Bellum Crucis w wersji 6.2 jest spolonizowany, dzisiaj wyszła nowa odsłona polonizacji do tego moda. Do BC 6.3 prace trwają.
BC 6.3, jest spolszczony w stopniu conajmniej zadowalającym, wszystko co potrzebne do przyjemnego grania zostało spolszczone więc polecam tego moda bardzo gorąco nawet dla osób nie znających angielksiego\włoskiego ;)
Szukam modów,"nakładek",na kampanie z dodatku Królestw,coś jak Last Kingdom na Brytanie,jest tego więcej?
Oraz modów "regionalnych",czyli obejmujących tylko mały kawałek mapy,ale dobrze zagospodarowany,np.sama Iberia :)
viewforum.php?f=112Cytat:
Zamieszczone przez AleCzemuNie
Wojny bałtyckie
Iberia:
viewtopic.php?f=372&t=858
Są jakieś inne nakładki na dodatki Kingdoms?
Widziałem na forum Deus Lo Vult Teutonic,i wiem że są też takie na Ameryke,Brytanie i Krucjaty
Ma ktoś linki?
Widziałem już ;)
Co do tych DLV,to chyba nici z linków bo na tw nic nie znalazłem
Cytat:
Zamieszczone przez AleCzemuNie
Człowieku, jak mogłeś tego nie znaleźć ;) Cośmi się nie chce wierzyć,że szukałeś, bo bardzo łatwo do nich trafić- wystarczy wejść w modyfikacje kingdoms i temat DLV, tam już jest coś takiego "Sticky Thread Sticky: Download DLV Americas 1.1, Teutonic Knights 1.2 & Britannia 1.2e (01\13\2008)
derdrakken
"
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=125896
;)
A sprawdziłeś czy owe linki działają ;)
Szukam moda, który w trakcie bitwy wyświetla co wpływa na morale jednostki np. obecność wodza, flanki bezpeczne itd.