Re: NAPOLEON TOTAL WAR - dyskusje ogólne
Cytat:
Zamieszczone przez Yari
Zabawne , niedawno moja przesyłka zmieniła status że już wysłane , tyle że piszę że wysłano wczoraj ...
U mnie jest, że wysłane 25 lutego. Ale wystarczy wejść w szczegółowe informacje i tam dokładnie jest podany status.
Co do problemów ze Steam, bardzo możliwe, podobnie było z premierą MW2, ale Napoleon nie będzie aż tak rozchwytywany.
Tak, bo ludzie się przekonali jak CA lubi dymać swoich klientów, ja kupię jak zobaczę co sądzą o niej gracze z naszego forum.
Nie, bo Total War nie jest grą skierowaną do wszystkich. Raczej do osób zainteresowanych w jakimś stopniu historią. Ale jak dla mnie prawdopodobnie Napoleon sprzeda się lepiej niż Empire (a Empire miał bardzo dobrą sprzedaż co trzeba zaznaczyć).
Napoleon będzie się lepiej sprzedawał także dlatego że to postać historyczna kojarząca się dość jednoznacznie pozytywnie w naszym Kraju. ;)
aktualizacje gry będą przez steama czy będą wydawane patche jak do np. mtw 2?
Wszystkie gry steamowe są w pełni zintegrowane właśnie z tą platformą, więc nie ma innej możliwości, bo oddzielne patche (w formie instalacji) są... bez sensu?
Cytat:
Zamieszczone przez Amrod
Wszystkie gry steamowe są w pełni zintegrowane właśnie z tą platformą, więc nie ma innej możliwości, bo oddzielne patche (w formie instalacji) są... bez sensu?
Racja, mogliby wydać zarówno patche przez steam jak i osobne (jak w M2TW) ja osobiście przegrałem sobie na dvd wszystkie patche dla m2tw i rtw (i dodatków) przez co oszczędzam na czasie i środki, a teraz będe musiał żmudnie czekać aż steam wszystko zaktualizuje, wtedy jestem uzależniony od dostępu do internetu oraz jego szybkości
Ten argument był bardzo mocny. Nie wszyscy mają 20mb internet i jeszcze dzieje się na steamie takie "baja bongo" że cała gra się ściąga.
Cytat:
Zamieszczone przez Steam News
Updates to Napoleon: Total War have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:
Napoleon: Total War
Fixed issue with New Chat Room button failing to function in MP Lobby
Added EyeFinity Support
Jak by kogoś interesowało, w saturnie (warszawa -złote tarasy) jest kupa Edycji Specjalnej po 139,90. Ceny edycji standardowej nie sprawdzałem.