Przecież Mnil od jakiegoś czasu jest w drugiej części listy i po prostu dogrywa swoje kampanie.
Jest opcja skreślenia go i umożliwienia powrotu do normalnej gry, ale do pod warunkiem zmiany nastawienia, której nie widać.
Wersja do druku
Przecież Mnil od jakiegoś czasu jest w drugiej części listy i po prostu dogrywa swoje kampanie.
Jest opcja skreślenia go i umożliwienia powrotu do normalnej gry, ale do pod warunkiem zmiany nastawienia, której nie widać.
Tu chodzi o natychmiastowe usunięcie go ze wszystkich KO, bo sprawia jedynie kłopoty. Kilka tur temu obraził się na decyzję MG w mko21 i celowo nie robił tury, dopiero ty ją wykonałeś po przejęciu Maurów. Teraz odstawia szopki w mko30 i każe MG doklikiwać bardzo silną nację ( rzekomo ma bug zasięgowy w jednej z KO ). W innych KO nie wyznaczył zastępców, pomimo że jak sam twierdzi, ma mało czasu - oczywiście z tego powodu trzeba czekać po kilka dni w większości KO w których gra.
Dodatkowo od czasu ostatniego podania go na CL, nie ma w ogóle poprawy, ciągłe łamania regulaminu i nierobienie tur na czas.
Jak długo można to tolerować? Tur i tak nie robi, więc utraty płynności KO nie będzie, a jak każdy z doświadczonych graczy przejmie po jednej jego KO, nie będzie też spadku jakościowego.
EDIT: Dodam też, że delikwent zapisał się do turnieju multi, a rzekomo nie ma czasu na robienie tur. To jak to jest?
moze avasil przejrzec kampanie w ktorych gram i wyrobic sobie zdania, bug w mko30 jest ewidetny i moja frakcja nie da sie juz grac.
warto tez zwrocic uwage jaki odsetek ludzi opoznia, bo co druga ko stoi po 4-5 dni, wystarczy sie rozejrzec.
viewtopic.php?f=463&t=10594&p=314179#p314179
viewtopic.php?f=474&t=10912&p=316428#p316428
viewtopic.php?f=492&t=11701&p=316285#p316285
viewtopic.php?f=510&t=12090&p=316639#p316639
viewtopic.php?f=518&t=12788&p=316356#p316356
viewtopic.php?f=555&t=13252&p=316584#p316584
viewtopic.php?f=560&t=13422&p=316794#p316794
w wiekszych ko jak
mko21 mial robic avasil i robil
mko22 prosilem adiego, nie ogarnal, zrobilem sam po paru dniach za co przeprosilem
mko26 zast
mko28 na czas
mko31 na czas
mko32 na czas
mko33 na czas
w innych ko nie opoźniam, bo same stoja tak dlugo ze nie pamietam kiedy ostatnio mialem ture
co do turnieju to fajnie, zapisalem sie zeby zagrac te 2 5 minutowe bitwy na romku, i jak do dzisiaj nie zagralem nic, tyle czasu mi to zajmuje.
oskarzenia marata sa tym razem bezpodstawne.
Proponuje na CL wpisać Katanę kompletne olanie w mko35 Polski tury musi robić maryniarz ,który jest mg.
W kilku KO właśnie teraz masz turkę i się do tego stania przyczyniasz (np. MKO 26, właśnie jest Nowogród).Cytat:
w innych ko nie opoźniam, bo same stoja tak dlugo ze nie pamietam kiedy ostatnio mialem ture
Kiedy mogłem zrobić nagle dowiaduję się, że nie jestem w KO ...
Opóźniam z powodu początku roku..
W piątek wszystko zrobię.
SEBA na CL. powod - w zastępstwach.
Ja bym dał tam całą ta klikę nieodpowiedzialnych szczeniaków z Sebą, Remo i Krzywoustym.
Podpisuję się pod postem Marata.
Macie już trzech (bo i ja), więc... CL! Chociaż i do maryniasza mogę się doczepić za to łamanie zasad fair play w BC XVIII (ale nie muszę).