A jeśli chodzi Ci o to by jednostki na starcie miały po 80 ludziów a nie 40 to wejdź w opcje, opcje graficzne, zaawansowane, skala jednostek i wybierz duże :d
Wersja do druku
A jeśli chodzi Ci o to by jednostki na starcie miały po 80 ludziów a nie 40 to wejdź w opcje, opcje graficzne, zaawansowane, skala jednostek i wybierz duże :d
........ale wtedy będziesz musiał zacząć nową kampanię żeby to zaczęło działać ;)Cytat:
Zamieszczone przez Furiusz
Czym różnią sie jednostki posiadające heavy i light weapon?
z tego co czytałem na forum wszystkie sreeny zapisują sie w pliku tgas, a u mnie jest on pusty, nie chce mi sie za kazdym razem wrzucać je do pointa. :| Da rade coś z tym zrobić???
nie
ciężka lekka broń
Ciężcy są powolniejsi a lżejszy szybsi.
Witam czy wiecie jak można naprawić save w RTW mam to save juz bardzo długo jak to naprawic próbowalem romesage ale nie działa co zrobić żeby uratować to save???
Gram sobie Juliuszami i doprowadziłem do sytuacji, gdzie prowadzę naraz wojnę z 3 nacjami ( dogorywający Galowie, dość silni Hiszpanie i nieruszeni Brytowie). Chciałem z którąś z nacji zawrzeć rozejm,ale nawet na wpół dorżnięci Galowie się nie zgadzają. Oferowałem im kilkudziesięciotysięczne sumy, prawa handlowe - nic. :/ Why?
(już nawet nie wspominam o tym, że mając 2 miasta Galowie co i rusz wyskakują z armiami na pół paska... dżizzz)
To normalne - nic nie zdziałasz dyplomacją. Dobij ich. ;)
Innymi słowy, dyplomację w RTW idzie psu o kant rzyci potłuc, tak?