a grasz na RR/RC?
Wersja do druku
a grasz na RR/RC?
gram na RR, też się już skapnąłem. Dzięki :)
Pytanko mam. :)
Czy w SS 6.3, lord może mieć tylko jedno miasto/zamek jako własność? Rozpocząłem sobie grę Koroną i po zdobyciu generałem, który był już władcą Płocka, Thorn (Toruń) nie dostał on 'tytułu' dla tego miasta (tak czekałem turę po zdobyciu). :? Wiem, że np w DLV jeden lord może władać kilkoma lokacjami i dla każdej otrzymuje stosowny tytuł w swoim 'profilu'. Czy tutaj jest tak samo, czy lord może posiadać jedynie jedną lokację?
W SS jeden lord może mieć tylko jedną osadę. Twórcy uznali, że tak będzie lepiej dla grywalności.
Choć to akurat mogli by zmienić...
Pewnie już to pytanie się pojawiło ale nie mogę sie doszukać... jest jakiś sposób na obejście błędu który wyskakuje w 51 turze i wychodzi z gry. Próbowałem już wpisywać w konsoli "disable_ai" ale nie podziałało. Proszę o pomoc :)
Jest łatka na twcenter w temacie o błędach.
O szlachetni sympatycy SS!!!
By sobie pomóc, a także nam, przy podawania ewentualnych bolączek tego moda, ;) , prosiłbym o podawanie wersji moda, czy z jakimś jest submodem, ewentualnie, jakiś screen obrazujący sytuację. Uwaga ta dotyczy wszystkich modów...
:D Dziękuję za uwagę i pozdrawiam wszystkich...
Załóżmy, że jeśli chodzi o SS to 99% gra w wersję 6.3 ;)
@lukasjus Tutaj (na dole postu) masz najnowsze fix`y skompilowane w jednym archiwum http://www.twcenter.net/forums/showthre ... ost7803503
Trzeba je rozpakować do folderu gdzie mamy zainstalowane SS czyli domyślnie Medieval II Total War\mods\
Nie do folderu SS.
Też, tak myślałem, ale gram w tę wersję, i wydaje mi się, co innego :) Ale, to twój ulubiony mod, więc na pewno masz rację :)Cytat:
Zamieszczone przez Kyuzo
Mam pewien problem, sytuacja tak jak na screenie
http://img638.imageshack.us/img638/5155/0065pc.th.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Klikam, że chcę zagrać bitwę normalnie. Gra przechodzi na ekran wczytywania po czym po chwili wyskakuje błąd i gra sie wyłącza. Wersja moda to 6.3, wrzuciłem też najnowsze poprawki, ale to nie pomaga. Z góry dzięki za jakieś rady czy sugestie.