????Cytat:
Zamieszczone przez ASHERIX
Może jakiś skan?
Wersja do druku
????Cytat:
Zamieszczone przez ASHERIX
Może jakiś skan?
Ja tez juz moge grac, faktycznie, troche smutna i szara ta mapa kampani :D a co do instalacji, to wkladasz 1 plyte, a pozniej pisze bys wlozyl 3 plyte, kilka minutek i zainstalowane. A to sie tyczy jak masz Shoguna 2 podstawke
Super, gram.pl jak zawsze trzyma formę, na premierę nie są w stanie dostarczyć gry do jedynego salonu we Wrocławiu. Ehh, ostatni raz u nich kupowałem.
A teraz małe pytanie, czy po 1-2 bitwach zauważyliście jakieś zmiany w grafice ? Poprawiło sie coś czy raczej pogorszyło w optymalizacji ?
Jedyne co mogę powiedzieć w tej chwili to to, że robię reinstall bo za każdym razem wywalało mnie do pulpitu podczas wczytywania bitwy (zapewne wina pozostałości po modach do Shogun 2, w sumie przy podstawce też tak było). Mapa kampanii rzeczywiście kolorki raczej takie stonowane ma teraz.
Może to ów salon nawalił z zamówieniem?? Osobiście zamawiałem w gram.pl w środę i dziś o g.11:30 miałem w domku.Cytat:
Zamieszczone przez Ingen175
P.S. Jeszcze 1h pracy i w końcu zacznę się bawić... :)
Wiesz co, to jedyny lokal we Wrocławiu. To gram musi przecież wysłać przesyłkę do salonu. Na stronie mam cały czas napis "w realizacji". A salon jest otwarty w sumie do 18, więc jak bym miał dzisiaj zagrać to mogliby się nieco pospieszyć.
Ja zauwazylem ze przy przyspieszeniu czasu w bitwie jednostki jak sie poruszaja to nie przeskakuja przy przesuwaniu mapy w tym samym momencie. Nie wiem czy inni tak mieli, ale w podstawce mi przeskakiwaly a teraz chodza plynnie. Chodza jak w Benny Hill :D A w ustawieniach i kompie nic nie zmienialem
Muszę przyznać, że Zmierzch chodzi mi chyba nawet nieco płynniej niż podstawka. Ostrzał floty i kartacze Gatlinga robią straszliwą miazgę, gdy jesteś stroną atakującą komp niestety czeka do skutku aż mu flotą dołożysz. Jedyny pozytyw jest taki, że chwilę przed ostrzałem z okrętów jednostki próbują się rozbiegać w różnych kierunkach.
Ej słuchajcie, gdzie mam wpisać ten kod na Frakcję Saga ?
Hmm, nie mogę uruchomić gry. Cały czas dostaję informację : "W tej chwili gra jest niedostępna, spróbuj za jakiś czas"
O co chodzi ?
Wejdź w Steam w zakładke gry i aktywacja produktu w steam i tam wpisz kod.Cytat:
Zamieszczone przez Ingen175
Ja już odpaliłem grę i działa mi normalnie.