Witam. Chciałem rekrutować najemników we frakcji Polska są o tym tematy ale tam nie ma dokładnie tego napisanego.
Proszę o szybką odpowiedź.
Wersja do druku
Witam. Chciałem rekrutować najemników we frakcji Polska są o tym tematy ale tam nie ma dokładnie tego napisanego.
Proszę o szybką odpowiedź.
Witam. Najpierw napisz czy grasz w podstawkę, czy w jakiegoś moda. Potem czy chcesz rekrutować większą ilość najemników w polskich prowincjach czy dodac tam nowe ich rodzaje? Bo nie do końca wiem o co pytasz. Pozdrawiam.Cytat:
Zamieszczone przez WoRsHip
Najemnicy są jednostkami zwykle regionalnymi. Sprecyzuj pytanie. Chcesz rekrutować najemników w koszarach lub jakimś budynku, jakimkolwiek, czy chcesz mieć w jakimś podbitym regionie dany typ wojaków najemnych ? W pierwszym wypadku, tutorial export_descr_buildings inaczej EDB, w drugim wypadku, interesuje cie plik descr_mercenaries, (data\world\maps\campaign\imperial_campaign\descr_ mercenaries.txt).
Nie mam ostatnio, za dużo czasu aby zając się pewnymi... Sprawami, a tym bardziej na robienie długich wykładów. Na heavengames ładnie opisali, jak należy czytać te pliki.
http://medieval2.heavengames.com/m2tw/m ... ndex.shtml
http://medieval2.heavengames.com/m2tw/i ... ndex.shtml
Chciałem rekrutować w Polsce rycerzy z moda Crusader dismounted_knights_of_jerusalem napszykład w zamku.Nigdzie nie ma tego napisanego
a jak jest to nieszczegółowo.
Proszę o szczegółową odpowiedź.
witam, pilnie potrzebuje pomocy kogoś zaznajomionego dobrze z modowaniem MTW2. aktualnie pracuje przy tlumaczeniu reinessense total war, ale chcial bym troche bardziej wspomoc ich ekipe. dlatego jesli znalazl by sie ktos, kto zgodzi sie mnie troche za rączke poprowadzic i ( bez nerwów:) ) wytłumaczyc wszystko w przystępny sposób to proszę o kontakt
Co dokładnie jest Ci potrzebne? Niestety ciut się znam, ale mało czasu mam ostatnio, więc postaram się odpisać, ale mogą być to tylko linki do poradników.
Witam, zupełnie nie mam pojęcia o modowaniu a bardzo chciałbym przenieść frakcję z moda (w tym przypadku Burgundów z The Hundred Years War) do podstawki. Czy jest to możliwe? Jak to zrobić? Czy da się po prostu skopiować pliki tej frakcji do podstawki i ustalić prowincję startową?
Przenoszenie frakcji z jednego moda do drugiego to niełatwa operacja. Napewno nie odbywa się przez skopiowanie plików przenoszonej frakcji do innego moda lub podstawki. zacznij od łatwiejszych rzeczy. Najpierw poczytaj poradniki moderskie z tego linku viewforum.php?f=247 i moduj sobie potem :P .Cytat:
Zamieszczone przez Marc d'Angers
Ok, będę zgłębiał tajniki modowania w najbliższym czasie ;) Dzięki za szybką odpowiedź