Cytat:
Idill`a (MZ) ty puknij się może w łeb
Uu uwielbiam to, kolejny raz pokazałeś poziom - ostro. :D Brawa :!: :lol:
Stawiaj kropki, tego się cytować nie da. :D
Cytat:
y myślisz że jesteś jakiś pro kozak i jako że zamieściłeś kilka scrennów to teraz trzeba zrobić to samo jeżeli nie chce się uważać twojego wyczynu za super ekstra nie możliwy do osiągnięcia?
'kilka screenów' wrzuć choć 10 % tego, razem z tamtą kampania jest tego ok. 350.
Skąd wiesz co ja myślę :lol:
Jakbyś czytał ze zrozumieniem ( o co trudno jak widać), to chodziło mi o zaprzeczenie twierdzeniu, że mod jest trudny, i tyle. Resztę dodajesz np. Ty.
Cytat:
Żebym rozegrał kampanię która jak dla mnie była by zupełnie nieciekawa plus dodatkowo tracił kupę czasu na robienie i wrzucanie scrennów których nikt i tak nie obejrzy (może oprócz 2,3 osób którzy nie mają co robić z czasem i może twórce moda)
'nieciekawa'(...) Spytasz mnie o argumentację(jakąkolwiek) - też tak napiszę. :D
Kolejna osoba - erystyk. Jak tu polemizować "2,3" osoby :lol:
Może dla kogoś zaglądanie tu, nie jest 'efektem zbyt dużej ilości czasu', tylko to lubi. Daruj sobie te bzdury. ;)
Cytat:
musiałbym zmienić charakter a tego nie zrobię, zresztą jak dla mnie możesz się uważać nawet za najlepszego gracza jaki kiedykolwiek chodził po ziemi we mnie wzbudzi to jedynie uśmiech politowania taki sam jaki wzbudza każdy zapatrzony w siebie egoista uważający się za mistrza, tak zresztą było od twojej pierwszej serii scrennów ale jako że doczepiłeś się tego że nie uważam cię za wielkiego mistrza najlepszego w tym co robi który mógłby zapewne wyrywać laski na to jak gra napisałem tego posta.
Wiesz co to jest altruizm? "możesz", "uważający" :lol: Co tu komentować moge o Tobie napisać to samo, tylko po co znam Cie?. Czy błędne rozumowanie, dla Ciebie wrzucenie screenów jest uważaniem się za mistrza?. Dramat poziom świadczy o Tobie.
Cytat:
Czyli nie doczekamy się screnna udowadniającego to zdanie "Przed 100 turą 3/4 zajętej mapy jest pewne. W kolejnych 10 turach, z powierzchni ziemi znikają; Kipczacy, Gruzja i Abbysydzi." oczywiście w tym swoim poście czepiającym się bez powodu jednego praktycznie słowa a mianowicie "niemożliwym" ("nie jest żadnym niemożliwym wyczynem") przez przypadek zapomniałeś coś o nim wspomnieć a teraz przez przypadek zapewniłeś że nic już nie wrzucisz, jakże wygodne te przypadki normalnie jakby polityka słuchał i to takiego stojącego przy samym korytku.
Screeny wrzuciłem, kolejnych nie mam zamiaru - za duży chaos po nich. Drogi Dagoradzie chcesz - dostaniesz na pw. Nie martw się. :D
Ehh na większość nawet sensu nie ma odpowiadać to perfidne pół epitety, sfrustrowanego użytkownika. Chcesz coś wygarnąć to wal na pw, a nie pośrednio przecząc w imię widzimisię.
Koniec spamu, ktoś ma jakieś inne obiekcje na pw, po co oficjalnie? Czyżby w jakimś celu?.. a może zwykła frustracja.. Cóż..