Bez kitu wcale ich nie mają!! Spójrzcie też jak dziwnie wyglądają oczy tego na środku, a włosy to każdy ma jakby po porażeniu prądem, a większość, blond białe, jak super kosmiczny wojownik w dragonballu. Co to ma być?
Wersja do druku
Bez kitu wcale ich nie mają!! Spójrzcie też jak dziwnie wyglądają oczy tego na środku, a włosy to każdy ma jakby po porażeniu prądem, a większość, blond białe, jak super kosmiczny wojownik w dragonballu. Co to ma być?
Weź daruj już sobie... To śmieszne już nie jest...
Bo włosy mają pomalowane i usztywnione jakimś środkiem, co w tym dziwnego?
Pożartowaliśmy i wracamy do tematu
Wolelibyście nie wiedzieć co jest bazą do ich farb do malowania ciała ;P
No teraz to nie dziwne, tylko jak KLA napisze, że historycznie wtedy nie było farby do włosów w supermarketach ani "jakiegoś środku do usztywniania" to będzie ambaras :/.
Czyli według ciebie ludzie wtedy nie byli w stanie malować ciał i włosów?
Nie musi bo rzeczy, które wymieniłeś maja potwierdzenie historyczne.
Ale że oni znają taką nazwę, jak Icenowie, to się nie spodziewałem :P
Pierwszy preview, który mi się podoba. Nawet opis frakcji jakiś taki dłuższy, ciekawszy i bardziej historyczny. Wojownicy prezentują się dobrze, mają tarcze takie jak powinny być, włosy bielone wapnem, tatuaże. Jedynie wątpliwości budzą ich miecze, przypominają mi średniowieczne, ale to muszę sobie sprawdzić. A żeby nie było zbyt słodko, to dodam, że mapa jak zwykle słabiutka. Ciekawe czy będą Piktowie na Wyspach Brytyjskich?
Ja nie mam zdania, czekam na KLA, tak tylko piszę co może sprawdzić.
Dobra koniec xD.
Fajnie, że napisałeś polski odpowiednik nazwy frakcji, już poprawiłem