u mnie szybko to dosyć smigało, aż pewnego razu się po prostu zawiesiło....innymi słowy pomogło rozpoczęcie gry od nowa, to jest niestety dosyć częsty błąd
Wersja do druku
u mnie szybko to dosyć smigało, aż pewnego razu się po prostu zawiesiło....innymi słowy pomogło rozpoczęcie gry od nowa, to jest niestety dosyć częsty błąd
mam problemik...
otóż, gdy zainstalowałem grę, zaktualizowałem ją do wersji 1.5 bla,bla,bla...
włączam grę,poten kampanię,albo wczytuję ją...
gra jest taka miła i się wyłącza i pokazuje mi raport(cośtamcośtam,gdzie klikamy zazwyczaj nie wysyłaj)
czy jest jakiś sposób aby temu zaradzić???
-problem rozwiązany. :)
skąd pobrać offline-mod i jak go zainstalować??
Wczoraj zaktualizował mi się ETW, dzisiaj chciałem pograć w DMUC ale nie działał, więc go usunąłem i chciałem zagrać w podstawkę ale niestety podstawka wyłącza się przy ładowaniu 1 filmiku :/.
PROBLEM ROZWIĄZANY, SPRAWDZIŁEM SPÓJNOŚĆ PLIKÓW.
hmm...teraz znowu się wyłącza!
np.po bitwie,ładowanie się skończyło
i.. i mapa jakoś "dźiczeje" jest jakaś dziwna i niecztelne,
a gra się zacina...a jak sie zacina to działa tylko RESET klawiatura nie odpowiada,myszka też
albo jak czasami przmieszczam statki to to samo...
czy to jest kwestia sterowników?czy karty graficznej?
mój sprzęt
intel core duo 2ghz
pamięć ram 1gb
karta graiczna geforce 8600 gt
zasilacza nie moge odszyfrować...
dierectX 10
bitwy chodzą płynnie
grafika ustawiona na niskich
gra orginalna
czy ktoś wie co zrobić?
hmmm zgaduję, że to pewnie zasilacz firmy krzak. Jeśli dobrze trafiłem polecam wymienić go na inny bardziej profesjonalny.(czarna lista zasilaczy na google), jeśli jednak to nie zasilacz to sprawdź temperatury i chłodzenieCytat:
Zamieszczone przez Radtrak
gdy włączam grę wyskakuje mi steam błąd "w tej chwili gra jest nie dostępna. spróbuj ponownie za jakis czas" jak mam uruchomic tą grę
Witam, mam pewien problem z ETW. A mianowicie kiedy włączam grę wszystko jest spoko, cud miód i orzeszki. Kiedy wejdę do wielkiej kampanii i zagram z dwie bitwy wyrzuca mnie do pulpitu z komunikatem że znaleziono błąd i program zostanie zamknięty. Mój PC :
Intel Core Duo E6300 2.80Ghz
4 GB RAM
Geforce 9500 GT 1GB
Windows 7
Próbowałem wszystkich sposobów lecz żaden nie działał, wnerwia mnie co chwilowe sejwowanie gry aby nie stracić postępu w kampani... Wszystkie patche pobrałem jak coś :D
Też mam to samo przy wielkich bitwach po 20 jednostek.Ja sejwuje co bitwa.
Ściągnąłem niedawno demo ETW i wystąpił u mnie problem z grafiką. Mianowicie po rozpoczęciu bitwy wszystko na początku chodzi płynnie. Niestety, już po paru chwilach po ekranie zaczynają latać mi szumy. Problem stopniowo nasila się przy akompaniamencie coraz głośniejszej pracy wentylatora. Czy to wina zbyt słabej karty graficznej?
Procesor: Intel Core2 Duo Cpu E7500 @ 2.93GHz x2
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTS 250
Windows 7, RAM 3,5 GB
Może po prosty, wyczyść komputer. Kurz się nagromadził na wiatraczkach to może wina własnie tego. Twoja karta graficzna powinna sprostać Empire. Jeśli "odkurzenie" nic nie da to wgraj nowe sterowniki do karty i Directx.