Nie pomagałem właśnie przy tym? :D Jak nie, to chętnie się tym zajmę.
Wersja do druku
Nie pomagałem właśnie przy tym? :D Jak nie, to chętnie się tym zajmę.
No coś kojarzę, ale chyba chodziło wtedy tylko o polskie. Zresztą chyba gdzieś mi to zaginęło :( Zaraz podeślę Ci paczkę.
Screeny z bardziej dopracowaną mapą Carstwa Bułgarii :)
Spoiler:
Wyjątkowo fajnie prezentują się osady ;). Zwłaszcza te grody.
jakas beta cus ?
Chyba chciał pan powiedzieć pre-alpha ;) Z pewnością nie w najbliższym czasie.
smutecek
Ładnie Ci to idzie. Nadal jednak obawiam się, że porwałeś się na słońce. :) Poza tym trza było zostawić przynajmniej ze 2 frakcje wolne, żeby móc zrobić opcję zjednoczonego królestwa oraz unii z litwą. ;)
Spokojnie, slot na zjednoczone królestwo dawno zarezerwowany :) Co do unii realnej z Litwą, to nie przewiduję takiej opcji, chyba troszkę zbyt wczesna data startowa na taki pomysł. Pracy jest od groma, ale nie napalam się na jak najszybsze wydanie moda, jak mi nikt pomagać nie będzie, to trudno. Robię to, bo po prostu sprawia mi to przyjemność :) Miałem już kilka okresów braku natchnienia i przez tydzień, dwa czy miesiąc nic przy modzie nie robiłem, by potem siedzieć przy nim non-stop w każdej wolnej chwili, a w pracy obmyślając co zrobię, jak już się z powrotem do kompa dorwę ;) I tak to leci powolutku. Wreszcie ruszyłem do przodu z tworzeniem nowego drzewka budynków dla księstw polskich, mam nadzieję wkrótce je Wam zaprezentować, nie wiem tylko jeszcze w jakiej formie, bo w wersji tekstowej wyszedłby z tego najpewniej jakiś nieczytelny bełkot, a nie mam też za bardzo umiejętności graficznych, żeby jakiś ładny schemacik skonstruować ;)
Ikonki mogą być wyciągnięte z innych modów. Tak samo budynki (większość) ;).