Zdarza się, to mocno losowe, albo był stary, albo chory to też jest możliwe. Jak inni też to zaraportują zaczniemy się martwić:)
Wersja do druku
Zdarza się, to mocno losowe, albo był stary, albo chory to też jest możliwe. Jak inni też to zaraportują zaczniemy się martwić:)
Ja kiedyś jak grałem Moskwą też tak miałem, wszyscy dowódcy z adopcji lub małżeństwa ginęli natychmiastowo (co się działo z członkami rodu którzy osiągnęli dojrzałość nie pamiętam), w końcu wymarł mi cały ród.
Dzięki za cynk, znaczy coś jest na rzeczy.
Możliwe że w nadchodzącym patchu znajdą się nowe okręty, ale nic nie obiecuję. Co do podświetlania oddziałów, to mi wszystko działa. Czy inni też mają ten błąd?
U mnie ten błąd nie występuje.
Możecie mi napisać czy używaliście geo moda i bare geomod do zrobienia potopu czy bardziej tego poradnika
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...radnik-moddera
byłbym bardzo wdzięczny za odpowiedź ponieważ próbuję teraz stworzyć własną modyfikacje pod kingdomsów i nie wiem czy lepiej robić ją od podstaw czy użyć geo modów??
Co do "czystek carskich" - u mnie występuje dziwny bug z Mołdawią. Po 49 turze umiera Hospodar i pomimo dziedzica, przegrywam(wygasa dynastia). To zamierzone, czy bug?
Raczej bug, podobne sygnały mamy co do Rosji.
Witam
Jeśli potrzebujecie grafika ( 2d nie 3d :) ) to chętnie pomoge ,ewentualnie w jakiś prostych rzeczach tez mogę się przydać.
Pozdro :)
LennoxLewis może byś spróbował obczaić ten problem z kamerą podczas bitew?
Witam, niedawno pobrałem sobie tego moda i muszę przyznać, że zdaje się być całkiem fajny. Mam, jednakże jeden problem gra często wyłącza się i wraca do pulpitu. Dodam, że nie pobierałem łatek, ponieważ nie wydaje mi się, aby miały one jakiś wpływ na ten problem. Byłbym wdzięczny, za pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Witam no niestety mod na tej fazie jest nie dopracowany i wywala, mnie też wywalało i dla tego aby się nie zniechęcać do tego moda bo jest na prawdę fajny poczekam na poprawki a te łatki to warto pobrać bo zawsze coś wnoszą
Ja lubię ten okres burzliwych dziejów Europy a zwłaszcza Polski więc warto poczekać aż wejdą konkretne poprawki
http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=396461817 Myślę iż to nie wymaga komentarza...
Przede wszystkim kozacy nie mogą mieć 3 pełnych armii ew. Rzplita powinna mieć co najmniej 2.
I jak z tą prowincją Kudak, k.m. zlikwidujesz ją? Dajcie spokój żeby tworzyć taką prowincję. Kudak jako forteca jestem za, ale jako prowincja bez przesady.
Ja nawet nie mam pojęcia jaki urząd zrobię do czegoś takiego.
Można wrzucić moda na coś innego niż kotszer? Link do części drugiej nie działa :confused:.
To widziałem wcześniej ale nie nie próbowałem wpisywać hasła :P.
Tak, z ciekawości spytam, bo sporo mówi się o Rzeczpospolitej a co z innymi frakcjami? Nowe budynki/jednostki? Jakieś większe poprawki? Nie ukrywam że interesują mnie Tatarzy i Osmanie. W szczególności ci pierwsi mnie ciekawią.
Nie no wszystkich tajemnic nie zdradzimy, ale poprawki to nie tylko RON, a raczej globalne działania:)
Dacie Husarii możliwość rozwalania pikinierów? Podobno istnieje możliwość zrobienie cechy tego typu jak np: Bardzo długie włócznie. No i uporządkujcie wojska we własnej bitwie, bo obecnie nawet Husarii nie ma w roosterze, są za to afrykańscy żołdacy (lol), no i przydałoby się usunąć placeholdery.
Mógłbyś dać inny link do part.2? Ten pisze, że jest awaria jednego z systemów... ;/
A coś poza płatnym chomikiem się da? Proszę.
Proszę pisać po polsku.
Lew
W pierwszym poście masz linki na catsher.
Tak, ale to były chwilowe problemy, starczy kliknąć samemu na link i sprawdzić, że teraz działa
Sprawdziłem, nie działa. Oba pozostałe bez problemu ściągnąłem, a tego gdy wpiszę captche to strona się odświeża i ani nie pobiera, ani nie ma przycisku 'pobierz'.
Prośba o reupload dalej aktualna :)
Ok coś serwer fiksuje, raz odpala raz nie, coś pomyślimy w tej kwestii, ale pewno trochę to potrwa
Edit: part 2 http://catshare.net/jvsV1Yklwe3yaqWV/PART 2.zip
Ja to nie lubie jak jest nawał prowincji.Mam nadzieję,że ten mod odpędzi moją awersje do nadmiernego prowincjowalizmu.
Obecna wersja nie ma maxa możliwych, kolejna tu Cie rozczaruję wykorzysta limit
O ile nie ma natłoku prowincji jak w OiM 2, jest dobrze :)
199 na całą Europę, płn. Afrykę i wschód Ameryk ładnie się rozłoży
Wesołych Świąt Panowie,
Jak prace idą ? :)
Dzięki i wzajemnie, idą, nowa mapa jest, nowe miasta są, nowe jednostki będą na dniach, poprawione opisy też jakoś niedługo, nowe grafiki to troszkę dłużej potrwa, ale ciągle do przodu, raz szybciej raz wolniej.
dzięki za odp. i powodzenia na przyszłość :)
można liczyć na jakieś screeny :P