Norsca nie powinna być za darmo, jeśli kupiłem WH2?
Wersja do druku
Norsca nie powinna być za darmo, jeśli kupiłem WH2?
Też mam ten problem i nie wiem co robić dalej. Jest klucz tylko do dwójki w pudełku. :(
Edit: Dzwoniłem na infolinię Empiku(tam kupowałem grę) i mają mi dosłać kod mailem. Jeśli ktoś z Was ma podobny problem, kontaktujcie się ze swoim sprzedawcą.
Pora zatem na spekulację DLC najbliższych (dwóch). U mnie wygląda to tak:
1. Tomb Kings - mus!
2. Lord Pack na 2 LL (okazuje się, że jednak 2 LL) - pierwszy pewnie będzie Alarielle i parę jednostek dla Avelornu i Hellebron z paroma jednostkami dla Dark Elfów.
Nadal nie wiem, co z jednostkami do jedynki - na Reddicie nic nie pisali o tym.
Z FLC to 2 najbliższe:
1. Mortal Empires (100% potwierdzone)
2. Skaveński Legendarny Lord. I teraz tak - Thanquol będzie Legendarnym Lordem, może w sumie być zamiast Orkowego LL'a, ale w DLC. Zostają zatem Ikit Pazur (Klan Skryre) lub Throt Nieczysty (Klan Moulder). Drugi z LL'ów wymaga stworzenia miejscówki, zwanej Piekielną Otchłanią.
Ja bym chciał zobaczyć Kislev jako nową grywalną frakcje do kampanii w jedynce ale wskutek świetnego debiutu dwójki szanse na to nieco zmalały. Ale skoro pracują jeszcze na contentem do Rome 2 (chociaż tutaj chodzi przede wszystkim podtrzymanie zainteresowania zawartością historyczną) to i stary świat może co nieco otrzyma prędzej czy później.
Spokojnie, poczekaj do premiery trójki. Wówczas Kislev w jakiejkolwiek formie - flc/dlc/podstawowa nacja - to mus :)
W jedynce nadal smoki nie zieją ogniem, więc pewno jakiekolwiek nowe jednostki dopiero przy połączeniu map (a że ta wielka kampania będzie działać tylko z menu dwójeczki, to w kampaniach czystej jedynki można ich nie uświadczyć).
Nie wymaga. Moulder w dwójce jest? Jest. Skoro więc jest frakcja, to można i dać jej LL-a. Kto by się przejmował, że startuje ze złego miejsca? Na pewno nie CA - vide Ungrim Żelazna Pięść czy Azhag Rzeźnik w jedynce...
Ciekawostka - na honga.net są już jako tako miejsca, gdzie mogą (ale nie muszą) startować poszczególni LL. Tak jak myślałem, Teclis w Saphery, ale dalej z nazwą z kampanii II. Kroq'Gar w Itzy, ale Morathi w... Har Ganeth? Dlaczego? Skoro to miejsce bardziej przeznaczone dla niejakiej Hellebron.
EDIT: Jest jeszcze zaznaczona nacja... Srebrnej Iglicy. Czyżby darmowo miała zawitać... Neferata?
W którym miejscu to wrzucili? Nie mogę tego u nich namierzyć.