No cóż :wall::wall: To już nawet nie jest żałosne.
Wersja do druku
No cóż :wall::wall: To już nawet nie jest żałosne.
To żart czy oni po prostu mają jakieś problemy z finansami?
Wyluzujcie, chłopakom z CA pomyliło się Halloween z Prima Aprilis. Pewnie chcą zrobić trochę szumu wokół Attyli i postanowili wykorzystać zbliżające się święto, żeby ożywić dyskusję. Nie wierzę, żeby posunęli się tak daleko :)
Tylko że w opcjach ustawienia masz już: tryb koszmaru... Nawet w kampaniach rozpoczętych.:yyk:
A sam Halloween patch niestety nie jest opcjonalny - ściąga się automatycznie... :confused:
Jak zwykle spina i hejt na CA przy każdej okazji... Nikt was nie zmusza do gry w tym trybie. Nie podoba się to go nie włączajcie.
Majaczył coś o freelc i dlc, ale nic nie zrozumiałem. W ogóle to mało czytelne dla mnie było, ma ktoś może napisy? ;P
Nie wyjeżdżaj nam tutaj z hejtem, gdzie go nie ma. Niektórych irytuje to, że zajmują się gównianymi pierdołami dla gimbusów. Mamy nad tym piać z zachwytu? Pewnie,że nikt nie musi grać w tym trybie, ale po co tracić czas na takie g..no. Co, CA stwierdziła, że gra jest teraz taka super iż nie ma już co poprawiać? i można raczyć teraz klientów takimi pierdołami.Cytat:
Jak zwykle spina i hejt na CA przy każdej okazji... Nikt was nie zmusza do gry w tym trybie. Nie podoba się to go nie włączajcie.
Mnie irytuje czas aktualizowania, nawet jeśli nie skorzystam bo gram na najniższych ustawieniach, nawet jak mnie nie bawi to i tak muszę poświęcić 10 minut nim zagram. Potem przyjdzie patch by to wyłączyć (oby).
Co ten update wgl daje?