-
Re: Piłka Nożna
Ale też nie miał takich kontuzji jak Ronaldo. Dla mnie osobiście Zidane jest najlepszy - za
całokształt i charyzmę, jednak Ronaldo bez kontuzji, w optymalnej formie był po prostu fenomenem i najlepszym piłkarzem jakiego widziałem - jednak tych momentów nie było niestety tak wiele :|
R9 <3
-
Nie ma porownania, bo Zidane byl pomocnikiem ;)
-
I koniem roboczym, bo kto te piłki wysuwał do Ronaldo ;)
-
Boska Barca dostała w dupę, do tego Messi aka "nic nie pokazałem". :D
-
To właśnie lubię w piłce nożnej - jedna drużyna jest faworytem, jest "doskonała" jak powiedział komentator, przeważa większość meczu, a na koniec przegrywa :mrgreen: Cieszy mnie też to jak rozwija się Szczęsny. Możemy mieć w przyszłości wspaniałego bramkarza.
-
ciesze sie bo nie lubie Barcy i cieszy mnie to ze Arszavin strzelil, nasz czlowiek poza Szczesnym :mrgreen:
wielka Barce mozna ograc, props dla RVP ladnie przylozyl i Wojtek znow dobrze. zoabczymy na Camp Nou, oby Arsenal znow powalczyl.
-
Barcelona od kilku meczy nic nie gra, wiec cos przeczuwałem, że Arsenal może im zrobić kuku. Jak Arsenal się będzie tak ładnie ustawiał i cisnął pressingiem to sobie Barcelona nie pogra na Camp Nou.
Właśnie; nie widziałem dokładnie - sędzia nie uznał bramki Messiego - mi wydawało się, że wszystko było ok.
No i gwiazda wieczoru: Victor Valdes :lol: A Szczesny bardzo pewnie grał. Co najmniej jakby był rutyniarzem.
-
Tylko czekać, aż wysypią się kibice Arsenalu ;) Dobry, ładny mecz. W końcu parę lat szlifowania młodych diamentów opłaciło się Wengerowi. Jak dla mnie to wczoraj brylował Wilshare. Będą mieli z niego pożytek Anglicy. Co do Wojtka Szczęsnego to tak naprawdę nie miał jakoś dużo do roboty. Miał tylko kilka interwencji. Albo piłki szły obok bramki, albo obrona je rozbijała. Bramka Messiego wydaje mi się, że prawidłowo była strzelona.
-
Mecz na Camp Nou bedzie ciekawy; fajnie jakby Arsenal ich ladnie pocisnął z kontry- bo pewnie na taką grę nastawi ich Wenger. Swoją drogą świetnie się takie mecze ogląda - gdy obie strony nastawione są na atak. Może ten galaktyczny futbol Barcelony się zakończy i Guardiola pójdzie po rozum do głowy i da niektórym zawodnikom odpocząć...
-
Messi wcale nie strzelił prawidłowo bramki, był na spalonym.
Arsenal nie zasłużył na to zwycięstwo wiec mam nadzieje że barca w rewanzu wygra