chyba się udałą
Wersja do druku
chyba się udałą
i jeszcze te
Ja tu nie widzę nic strasznego - budżet na solidnym plusie, spore rezerwy gotówki. Chyba po prostu za dużo pakujesz w armię. Jedyne, co mogę doradzić, to przekształcenie budynków "centromiejskich" w świątynie związane z przemysłem, usunięcie farm i przekształcenie portów w te związane z przemysłem - słowem, małą restrukturyzację. Dla porównania:
Ja ze swojej strony mogę tylko poradzić przełamanie strachu przed korzystaniem z opcji "edytuj post". Naprawdę ta opcja po coś została umieszczona i nie gryzie...
:) masz rację trzeba było edytować poprawię się :) co do kasy na plusie to dla tego że podbiłem 2 regiony i nie uzupełniam armii a nie mam wszystkich możliwych . Co do farm to nie za bardzo bo zabraknie jedzonka jedynie je ograniczyć chyba a czy na pewno porty przemysłowe będą lepsze niż handlowe ? trzeba będzie sprawdzić wielkie dzięki za poświęcony czas człowiek cały czas się uczy :)
Farmy możesz zastąpić portami rybackimi. Chyba i tak będziesz miał lepszy dochód z normalnego budynku przemysłowego niż z takowego portu. Korupcję możesz sporo ograniczyć odpowiednimi cywilnymi technologiami.
Ja tu nie widzę nic strasznego - budżet na solidnym plusie, spore rezerwy gotówki. Chyba po prostu za dużo pakujesz w armię. Jedyne, co mogę doradzić, to przekształcenie budynków "centromiejskich" w świątynie związane z przemysłem, usunięcie farm i przekształcenie portów w te związane z przemysłem - słowem, małą restrukturyzację. Dla porównania:
https://www.dropbox.com/sc/0ph93zlmh...hZCJuN_UHuFR3a
z portami powalczę co do technologii to cywilne mam już wszystkie
Dyplomaci w trybie zbierania podatków? Brak cech/świty zwiększających korupcję u dowódców lub agentów?
Dyplomaci i cała reszta niestety ale toczą wojnę z agentami na granicach z Egiptem , Armenią i Persją i jeszcze tam z kimś co do generałów to też są praktycznie na granicach a korupcja wszędzie ale może tak ma być i trzeba przebudować miasta aby mimo to więcej zarabiały a tym samym zostawało więcej po machlojkach dla mnie :)