A kto to jest netowy kibic?
Wersja do druku
No i co z tego? I tak stworzyli sobie na Camp Nou wiecej sytuacji niż Barcelona. Cel uświęca środki, poza tym przyjemnie się patrzyło na bezradność Barcelony. Poza tym ładnie ich jeździli u siebie, gdyby nie sędzia, Barcelony by nie było w finale. Najsmutniejsze jest to, że BARCELONA NA TEN FINAŁ NIE ZASŁUŻYŁA.Cytat:
Beka, Chelsea grała taki antyfootball na camp nou że szkoda gadać, dno nie piłka nożna. Dziwię się, że obeszło się bez poważniejszych kontuzji.
Taki, co mecze ogląda przez sopcasta :lol: :lol:Cytat:
@OskarX
A mnie się wydaje, że Song był akurat najgorszym zawodnikiem w Arsenalu, praktycznie ograniczał się do fauli, których można było naliczyć sporo w 1 połowie. Gdyby sędzia nie byl tak pobłażliwy po 3 faulu Song wyleciałby z boiska. Prawdę mówiąc, to chyba nic nie wniósł do gry kanonierów. W pomocy o niebo lepszy był choćby 19-letni Wilshere
kilka razy zdarzyło mu się naprawdę ładnie dryblować w środku pola. Nie wiem czy te faule były spowodowane nerwami czy on tak po prostu gra.Cytat:
A mnie się wydaje, że Song był akurat najgorszym zawodnikiem w Arsenalu, praktycznie ograniczał się do fauli
Rafi jak mozesz tak myśleć! To, ze gra bardzo agresywnie nie znaczy, ze źle, a napewno nie w tym meczu. Gdyby nie kartka, to mógłby jeszcze bardziej lać messiego przy polu karnym. Nie pozwalał barcy na akcje sam na sam z bramkarzem. No i odznaczał sie pozytywnie na boisku swoją dobrą gra tak jak Walcott. To tyle o grze defensywnej tego zawodnika, a przeciez tez mial w srodku pola dobre drybrlingi i podania. Co do lecha stawiałem na 1-0 ze wzgledu na warunki, ale grają słabo spac mi sie chce jak na to patrzę
Dam Tobie rade:Nie bierz sie za obstawianie meczy ;) :mrgreen: :mrgreen:Cytat:
Zamieszczone przez Rafa
ehhh.... logika wzięła górę :)Cytat:
Zamieszczone przez zajac
Troche wiary ;) Nie zawsze polskie oznacza ze gorsze ;) :lol:
Myślałem wcześniej, że będzie ciężej, ale teraz widzę, że ta cała Braga to słaby zespół, który Lech w normalnych warunkach(to znaczy w trakcie swojego sezonu) pokonałby znacznie wyżej. Nie widziałem pierwszej połowy, ale jeśli jest prawdą, jakoby w jej trakcie portugalski zespół stworzył sobie tylko jedną dość dogodną sytuację na bramkę to oznacza to tyle, że przez całe spotkanie mieli jedną dobrą okazję na gola i zaledwie trzy czy cztery strzały w światło bramki. Żaden z graczy Bragi nie wyróżniał się specjalnie umiejętnościami; głosy dochodzące z prasy i internetu były zwyczajnie przesadzone.
Zważywszy na okres roztrenowania wynik zadowala, chociaż w grze widać było brak czucia piłki. No i Rudnevs klasowo wykończył sytuację sam na sam, a nie każdy strzeliłby w takim przypadku, jeszcze między nogami bramkarza ;)
W rewanżu będzie ciężej z uwagi na lepsze warunki atmosferyczne w Portugalii, a co za tym idzie-stan murawy. Z drugiej strony Lech w międzyczasie zagra jeszcze z Polonią, może złapie odpowiedni rytm meczowy. W każdym razie można podejść do tego ze spokojem.
Fatalne ustawienie - Wilk, Gancarczyk do odstrzału, albo nie - na lige moga byc. Najlepiej Kriviets, pozniej dobrze tez Stilic, Kotor, Bosacki, Kikut, Rudnevs, Djuka, Arboleda wszyscy w porzadku.
Plus oczywiscie dla Rudnevsa. ;) Szkoda, ze nie grali na skrzydlo wiecej i Kielb sie nie pokazal, Slusarski tez nic. Dobrze, ze jest 1-0 i tyle.
Irytuje mnie Gancarczyk niesamowicie, tak jak Wilk zreszta. Ten 1 ma miejsce, to zamyka oczy i od swojego pola karnego na oslep wybija pilke...
Mam nadzieje, ze w rewanzu zagraja od pierwszych minut Kielb, Ubiparip, Henriquez. Na lepszej murawie oczekuje lepszej gry, takiej jak zawsze - duzo podan i ladne akcje. ;)
Dzis w Kotle bardzo duzo stewardow, mam nadzieje ze UEFA bedzie zadowolona.