Pamiętajmy, że trollowanie na czacie ma inny wydźwięk, a komentarz w takiej formie jest nieszkodliwy. Za takie coś mógłbym ukarać w temacie.
Wersja do druku
Pamiętajmy, że trollowanie na czacie ma inny wydźwięk, a komentarz w takiej formie jest nieszkodliwy. Za takie coś mógłbym ukarać w temacie.
Tak o to polemizując o dawaniu bana lub nie Administracja umiejętnie uciekła od odpowiedzi na temat od którego się wszystko zaczęło:
http://forum.totalwar.org.pl/showthr...638#post460638
Po prostu jak już ktoś dał ciała niechaj o tym publicznie poinformuje zamiast się bawić w "cichego cenzora" myśląc że ludzie o tym zapomną.
Co do feralnego punktu w regulaminie - akurat on jest konieczny bo za dużo cwaniaków już na forum było, którzy próbowali się wymigać od zasłużonych kar ponieważ znalezli lukę w forumowych zasadach. Chodzi bardziej o partyzantkę itp... Dlatego teraz forum wygląda tak a nie inaczej. Dogorywało już wcześniej, a zachowanie administracji dodatkowo zniechęca resztę nielicznych, jacy tu pozostali.
Ciekawe polej co mówisz, bo ja wyłapałem bana na całe forum za czat właśnie, misiu. ;)
Pampa, to chyba nie jest dobre miejsce na szukanie logiki i konsekwencji działania :)
A ja nawet nie wiem za co w sumie dostałem, bo po prostu było napisane, że za skumulowanie punktów. Nie żebym kiedykolwiek wcześniej dostawał jakieś ostrzeżenia czy punkty. Po prostu walnięto na raz milion punktów i ban. Dobra robota geniusze.
Prawie jednocześnie bana z tego samego powodu otrzymał voitek, NiemiłosiernySamarytanin i Pampa. 5 pkt. otrzymał wtedy z tego samego powodu Presidente. Owa kumulacja to wypadkowa wykroczeń popełnianych do okolic 9 marca niewiele wstecz. Jako powód powinna widnieć ,,działalność wywrotowa". Czy była wywrotowa? Na pewno wprowadziła toksyczną i ,,trollową" atmosferę, tylko albo aż tyle, tylko tym te bany się bronią.
W ramach kumulacji w przypadku Pampy mieści się obrażanie Shaya na czacie. Jest to zgoła odmienna sytuacja niż humorystyczny wpis NiemiłosiernegoSamarytanina.
Jeśli ja prowadzę działalność wywrotową, to jak sam siebie nazwiesz? Kretem? Uśpionym agentem? Szpiegiem z krainy deszczowców?
Zgłaszam skargę na Arroyo za nazywanie Niemców IV Rzeszą na czacie. Jak się bawić, to się bawić, panie adminie. Sobie też wlepisz ostrzeżenie?
Ja wyłapałem osta za coś takiego bo to ponoć zbyt prowokacyjne według @Polemajosa:
http://i63.tinypic.com/i3arma.jpg
Tutaj niedługo tylko lanie wazeliny będzie dozwolone :devil: